O’Ostah

MARÈVEзалежна

MARÈVEзалежна
MARÈVEзалежна

Після олійки для масажу від цього бренду мене вже не зупинити! Це настільки круто, що я купила ще 5 позицій і потроху починаю тестити. Другий відгук присвячую свічці у незвичному (для мене) форматі.

Саме у нього я закохалась спочатку. Лаконічний і стильовий. Жестяна баночка з лого, кришка на різьбі. Коли закінчиться - буду використовувати замість тревел-тари🖤

Типовий для лінійки. Солодкуватий, концертрований і манкий. Це ноти жасмину, квітів імбиру, зеленого мандарину та ванілі.

Soy (Soybean) Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Fragrance, CI 16185.

У твердому вигляді наповлення щільне, але тане під теплом ручок. Якщо запалити - вміст тане повільно, тому можна не переживати що вогник одразу розтопить увесь «віск».

Дійсно приємно. При розтиранні віск тане олійкою, якщо вилити з баночки (це не боляче!!!) та почекати - застигає, тому цілком підійде для парафінотерапії ручок.

Це не найекономічніший продукт, на фото свічечка після одного масажу тіла та двох - ручок. Але я буду купувати крихіток знов і знов, хоча б для рук, бо ніжність шкіри зачаровує🥰