krutoguuz

Великий пост про пусті банки, частина 1

Великий пост про пусті банки, частина 1

Ці баночки вирішили закінчитися чомусь саме в цьому місці.

Тому розпочнему цю beauty story, я їх поділила на категорії для зручності ⬇️

  • Паста лікувально профілактична проти лупи 2%

Нею користувалася не я, а мій наречений і в комплексі я помітила зміни. В нього була лупу, а також періодично з'являлися на потилиці запальні елементи від недостанього очищення шкіри. Я йому прописала схему, правда половину з тієї ж схеми сама йому робила 😂, щоб досягнути бажаного результату.

Схема була така:

Спочатку був курс лікування пілінг - шампунем від Сульсена та іноді ця лікувальна паста десь 1 раз на тиждень. А вже пізніше 1-2 рази на тиждень пілінг шкіри голови любим моїм засобом, 2 рази за 1 раз миття голови з масажем, спеціальною щіткою. Та періодично використанні цієї маски для шкіри голови. Резульатом я дуже задоволена, якщо треба то я напишу детальніше про це пост з фото.

  • Олійна маска для волосся з високою пористістю Eveline Cosmetics Hair 2 Love

Це топ! Побачила її тут і вирішила спробувати, бо має дуже привабливу ціну. Спочатку вона мені воняла, але з часом я полюбила її запах і волосся після неї. Запах тримається довго іноді використовую, як маску іноді просто, як кондиціонер. Але якщо протримати її 30 хвилин ви волосся не впізнаєте, бо це буде, як шовк. Таке гладесеньке та приємне, його хочеться потійно торкатися. Це просто моя любовка, але баночка це треш вона мені не сподобалася, сама маска заходила постій в пази від кришнечки при тому, що я постійно її витирала. Але за цю ціну можна все пробачити.

  • Відновлювальний крем для волосся з маслом ши холодного віджиму Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment

Цей засіб я придбала в січні цього року в мініатюрі і тільки зараз він закінчився, тобто його вистачило мені майже на рік. Але я його не дуже зрозуміла, я не знаю робив він щось з моїм волоссям чи це просто маркетинг. Знову купувати не буду, не бачу в цьому сенсу.

  • Profi Care міцелярний шампунь

Тут навіть не знаю, що сказати. Бо що я хотіла від шампуню за 30 чи 40 грн. Якщо використувати тільки його, то для мене було замало очищення і я вже після обіду відчувала свою шкіру брудною. Тому іноді використовувала його в міксі з іншим шампунем (1 раз мию ним, а 2 іншим шампунем). Так було непогано, але мороки багато (

Більше не куплю.

  • Парфумований крем-гель для ванни, білий мускус Tesori d'Oriente

Для мене цев гель для душу, користувалися розом з хлопцем. Запах на мене унісекс. Досить довго тримається на шкірі, та має кремову приємну текстру. Шкіру не сушив, але з мінусів упакування, мені не вистачало дозатору. Бо ту кришку відкручувати не завжди зручно, але упакування вигялдає гарно.

  • М'який очищувальний бальзам Needly Mild Cleansing Balm

Тут сталася любов, як на мене в цьому гідрофільному бальзамі ідеально все! Він складу, до текстри та аромату. Це точно моя не остання баночка,він ідеально очищує шкіру не залишає плівки. Кращий з тих, що я пробувала.

  • Очищувальна ензимна пудра Fraijour Pro Moisture Enzyme Powder Wash

Я вирішила її спробувати та прилдбала 1 саше і не пошкодувала. Чудово розчиняється в воді перетворюючись на невогому та мега приємну піночку. Запах звичайний та як на мене нейтральний. Очищує не до скрипу, тому лайк. А ще мені дуже сподобалося, що вона йде в саше, зручно брати з собою в подорож. Навіть 1 саше може вистачити на кілька разів, бо піни було ну дуже багато.

  • Заспокійлива пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева FarmStay Tea Tree Low PH Calming Cleanser

Пробника мені вистачило на рази 3-4. Пінка має яскраво виражений запах чайного дерева, але я таке люблю тому тут однозначно +. Чудово піниться, по текстур була дуже схожп нп наступну пінку про яку я напишу, а по запаху на Cosrx, але на неї привабливіша ціна.

  • Очищувальна пінка для обличчя Heimish All Clean Green Foam

Засіб до якого треба звикнути, має спочатку досить густу та щільну текстуру, але потім перетворюється в дуже приємну та ніжну пінку. М'яко очищує та не сушить шкіру та підійде всім. Дуже економна, має малесенький розхід.

  • Тонер Soon Jung Centella Relief Toner

Почнемо з самого пічального для мене тоніку. Я виішила спробувати, бо в мене часто бувають кілєнти з чутливою шкірою і він взагалі не зайшлов. Заспокоєння я не побачила, по відчуттях було ніби води налила на обличя. Не раджу.

  • Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner

Тут сталося любов! Я обожнюю гелеві текстури і він має її ідеальну. Навіть мініатюри вистачило надовго, тому тут дуже лайк. Якщо шукаєте собі базовий зволожуючий тонер, то зеврнуть на цю крошку увагу.

  • Оновлювальний тонік з гліколевой кислотою The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Увага! УВАГА!

Засіб не для чутливої шкіри та не для шкіри з висипаннями. Але чудово працює з закритими комедонами та освітлює шкіру (вчора писала якраз пост про активи, які працюють з пігментацією https://club.makeup.com.ua/looks/20987/). Засіб не для всіх, але працюючий. Також його можна використовувати, для шкіри голови, як пілінг.

  • Веганська багатофункціональна кремова есенція з екстрактом комбучі й чорного чаю Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence

Думаю про цей засіб вже всі чули. Він крутий! Має молочкову текстуру, яка чудово зволожує та відновлює шкіру. Можна в теплу пору в декілька шарів замість крему. Дуже функціональна штука. А ще на неї зараз приємна знижка.

Друга частина буде в іншому пості https://club.makeup.com.ua/post/21054/. Бо дуже боялася щось не те натиснути і видалити.