olena_glossy

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub

Протягом свого життя дівчата та жінки не раз стикаються з булінгом на тему жіночих грудей. Якщо не булили вас, то під роздачу попадала ваша подруга.

Підлітки, стереотипи та булінг. Найчастіше потерпають підлітки. Скільки разів ми чули «плоска дошка» чи «цицьката корова» і такого роду фразочки. У словесну перепалку потрапляє форма, розмір, симетрія, зовнішній вигляд.

Дорослий булінг. Сексуальний булінг у вигляді «дорослих» жартів, образ або навіть непристойні пропозиції, спрямовані на жіночі груди. Окрім підлітків від такого потерпають і жінки старшого віку.

Віртуальний булінг. Булінг в соціальних мережах та медіа. Загугліть фразу «найкрасивіші / ідеальні груди» і ви будете шоковані. Хто в біса ці естетичні експерти? Ведете активно блог у соціальних мережах типу Instagram та маєте чимало підписників не лише з близького оточення? Впевнена, що у вас жбурнуть купкою гі*на, бо є добродії, які так самостверджуються.

Які наслідки від булінгу на тему жіночих грудей можемо отримати?

- низька самооцінка та постійний пошук надуманих недоліків у власному тілі. Звідси випливає носіння незручної модної білизни підібраної не за розміром. Та гуглення теми «як збільшити/зменшити розмір грудей». P.S. Навіть не хочу уявляти, які поради там можна знайти.

- соціальна ізоляція, яка може вплинути у майбутньому на бар’єр візиту до лікаря.

- фізичні проблеми, спричинені постійним стресом та тривогою, що також вилазять потім боком.

«Розмір не має значення, коли ти здорова та впевнена в собі». Звучить дуже класно і правильно. Але скільки жінок і дівчат невпевнені в собі?

На жаль, не можу назвати себе людиною, яка впевнена на всі 100%, але виділю декілька порад:

- Не давайте булити себе та інших.

- Розвивайте впевненість в собі.

- Підтримуйте інших та показуйте гарний приклад.

👉 І, звичайно, пам'ятайте, що здоров'я на першому місці, тож не забувайте про самоогляд, плановий чекап та перевірку у профільних спеціалістів. Мова тут не лише про груди.

Любіть себе 💞