Аna

Порожні баночки - дитячій догляд за зубами від Banat🪥🫧

Порожні баночки - дитячій догляд за зубами від Banat🪥🫧

Буде тільки 2 позиції, наразі немає змоги зберігати порожню тару. Мова про щітку і зубну пасту бренду Banat. Я придбала їх для трирічного сина, коли жила у Туреччині. Власне, це і є турецький бренд. Побачила, що він присутній тут, на Мейкапі, тому ділюся враженнями від продуктів.

Це було дуже дивне придбання.

Щетина

Не м'яка, а навпаки, якась жорстка і царапуча у порівнянні з попередніми щітками дитини. Має плаский зріз. Мені весь час здавалося, що дитині не подобається щітка. Чистити зуби було проблемою - син скиглив, але не пояснював, чому. Просто казав, що йому неприємно. Коли я змінила щітку на іншу, проблема поступово зникла.

На захист щітки скажу, що завдяки ній поступово майже зчистився сірий зубний наліт. Це така специфічна проблема, пов'язана з травленням, до карієсу відношення немає. Більш м'якими щітками його неможливо було зняти. А з цією щіткою від нього майже вдалося позбавитись.

Ручка

Про форму ручки нічого не можу сказати. Для дорослого будь-яка дитяча ручка незручна. А малий брав щітку до рук неохоче. Малюнок милий, нанесення якісне, пластик міцний.

Стійкість до зношування

Щітка стійка до зношування. Таке враження, що нею можна чистини зуби півроку і вона не розпатлається. У питаннях якості і міцності у мене питань немає - 5 із 5.

Висновки

Добре, що маю правило змінювати щітку щомісяця, бо довше такою щіткою не хотіла б користуватись. Мабуть не можу її порадити і вам. Хіба що відчистити наліт, якщо вас теж спіткала ця проблема.

Пасту я придбала у наборі зі щіткою. І вона мені сподобалась більше за щітку.

Смак - освіжаючий, але ментолу зовсім трішки, холодок не дратує.

Колір - веселий, насичено-блакитний)

Піниться добре. Особливо, якщо щітку з пастою додатково замочити водою. Так і перевитрат продукту не буде, і пінки буде більше.

Якість чищення мені важко оцінити. Але це була паста, яка чистила найкраще від усіх попередніх. А в дитини їх було вже 6 чи 7. Повторюся, що добре ввдчистився сірий наліт. Але здасться, що то була більше заслуга щітки, ніж пасти. Бо використовувала їх в парі.

Єдине, що мене бентежило - відсутність позначки з приводу зберігання пасти після відкриття. Зазвичай мені траплялись дитячі пасти, які рекомендуют використовувати 1 чи 1,5 місяці після першого відкриття. А з цією пастою незрозуміло.

Але, як бачите, пасту ми добили до кінця. Ледь вичавила краплинку, щоб показати колір) 25 мл вистачило на 3 місяці регулярного чищення двічі на день. Добре, що виробник зробив такий невеличкий об'єм. Бо інші пасти я в кидала через місяць майже повними. Ну неможливо зчистити 50 мл за відведений період. Мені було шкода продукт, це дуже не екологічно і марно витрачені гроші.

Я не бачила таку пасту тут, на Мейкапі. Але якщо вам десь трапиться, пасту можу рекомендувати.

🌸Хай зуби наших дітей будуть міцними і здоровими якомога довше🌸