krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт)

Нещодавно я отримала боксик з косметикою на тестування і сьогодні готова поділитись своїми враженнями на кожен з продуктів. Але спершу хочу подякувати команді makeup за можливість тестувати такі класні продукти.

Хочу почати з продукту, який просто підкорив моє серденько.

Обʼєм: 15g.

Пакування: на мій смак дуже стильне, картонна коробочка в середині якої рожева баночка з дзеркальною кришечкою. Разом з воском у комплекті йшла щіточка.

Щіточка: маленька, зігнута під кутом. Мені користуватись нею зручно.

Відтінок у віску відсутній, він абсолютно прозорий.

Консистенція: щось середнє між густим гелем та віском. На щіточку набирається добре. Мені достатньо просто доторкнутись нею до поверхні продукту та легенько натиснути. Кількості, що набирається на щіточку достатньо щоб вкласти одну брів.

Використання та враження: наношу віск зачесуючи волоски спочатку до низу, а потім на верх. Робити це потрібно швидко, адже віск досить швидко схвачується. Після висихання не залишає нальоту або грудочок. По фінішу перших кілька хвилин віск виглядає дуже вологим, виходить ефект мокрих брів. Якщо нанести більшу кількість продукту брови виглядають 1:1 як на після ламінування.

Стійкість: тримає брови майже цілий день. Перша фотографія була зроблена о 7 годині ранку, а друга о 8 годині вечора. Звісно деякі волоски опустились або сплутались. Але загальна картина мені дуже подобається. Додаю ще колаж для порівняння.

Обʼєм: 4.5ml.

Пакування: гель не має додаткової коробочки, засіб в тубі із прозорого пластику з яскраво рожевою кришечкою.

Обмежувач-дозатор працює справно, дозволяє контролювати кількість гелю, збираючи зайве. На пензлику залишається необхідна кількість товару.

Щіточка видовженої форми, прочісувати нею волоски зручно.

Щіточка видовженої форми, прочісувати нею волоски зручно.

Колір: гель абсолютно прозорий. На бровах невидимий. Є легкий блиск у процесі нанесення та після нанесення.

Консистенція: середня за густотою, достатньо плотна. Гель не рідкий, але й тягучий. В тубі трішки пузириться.

Використання та враження: наношу на брови вкладаючи волоски в потрібному напрямку. Гель не одразу фіксується, йому потрібно для цього приблизно дві хвилини. Важливо не перебільшити з кількістю гелю, якщо нанести забагато - склеює брови між собою та занадто блистить. Якщо гель потрапляє на шкіру то залишає таку ніби плівочку.

Стійкість: для чистоти експерименту і для того щоб можна було порівняти з воском, нанесла на брови зранку о 7 годині та зробила фотографію. І звісно фотографію вечером о 8 годині. Взагалі результат мені подобається, єдине, що на кінчику брів волоски вже не такі зафіксовані та трішки сплутані.

Також для порівняння зробила колаж.

З яким продуктом ефект вам подобається більше? Мені однозначно з воском, рука тягнеться зараз тільки до нього.

Pink Sugar Aquolina - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові фруктові солодкі.

Pink Sugar випущений у 2004 році.

Верхні ноти: Малина, Апельсин, Лист інжиру та Бергамот;

Середні ноти: Цукрова вата, Лакричник, Полуниця, Червоні ягоди та Конвалія; Базові ноти: Карамель, Ваніль, Мускус, Боби тонка та Сандал.

Aquolina Pink Sugar – дуже солодкий інтенсивний, насичений аромат.

Мені нагадує цукерки і солодку вату. І взагалі аромат асоціюється з парком атракціонів, в якому на кожному кроці продається цей смаколик.

Ще чітко відчуваю ноти ванілі та полуниці. Аромат дуже насичений та активний. Десь першу годину після нанесення відчуваю його дуже сильно. А потім він стає більш нейтральним, але безумовно дуже приємним.

Стійкість: мене справді вразила, він неймовірно стійкий. На шкірі я його відчуваю буквально цілий день, а на одязі він взагалі тримається до прання.

Обʼєм: 30ml.

Склад: дуже гарний: гліколева кислота в перших місцях, органічні екстракти, алантоїн, пантенол. Основним інгредієнтом виступає гликолева кислота. Вона повинна давати найбільш видимий ефект на шкірі, а саме - відлущення, усування рубців і пігментних плям,боротьба з акне та чорними цятками, розгладження зморшок, покращення загального вигляду шкіри.

Консистенція у тоніка рідка, як водичка.

Аромат: дуже приємний, нагадує трохи троянду.

Використання та враження: наношу ввечері після вмивання. Спочатку пробувала на спонж, та зрозуміла, що це марна витрататоніку і так він закінчиться в два рази швидше, то ж краще нанести декілька крапель на руку і потім на обличчя похлопуючими рухами.

Тонік комфортно відчувається,підпікати якщо є запалення. Прибирає почервоніння. За ніч прибрав назріваючий мікро прищ. Обличчя після нього дуже гладке, тому крем сковзить ще краще і приємніше.

За невеликий термін використання я вже трохи бачу позитивний вплив на шкіру. Окрім заспокоєння почервонінь , на ранок обличчя дуже приємне на дотик , тон виглядає більш рівним