Перше враження від лінійки Bor-Tox Medi-Peel - сироватка і крем
Ох ці пробники, тепер мені треба повний розмір)
В якомусь із моїх корейських замовлень мені трапились саше сироватки і крему Bor-Tox. Якщо коротко, це антивікова лінійка продуктів з пептидами. Виробник зтверджує, що добре працює саме із першими ознаками старіння.
На моїм обличчі є перші ознаки старіння - невеличкі сухі зморшки. А от на шиї та зоні декольте вже друге покоління ознак старості - більш глибокі заломи.
Нарешті я приділили собі трохи часу і готова поділитись враженнями від першого використання.
Сироватка Bor-Tox Medi-Peel
Аромату майже нема.
Текстура цікава. Легка, як густа непрозора водичка. Відчувається, що вона насичена, проте не липка. Ідеальна консистенція.
Колір - мутний, світлий, непрозорий, кремово-зеленувато-коричневий. Я рада, що виробник не заморочувався з забарвленням. Чим менше барвників, тим краще.
Склад мене дуже порадував. Там не тільки текстуроутворюючі компоненти, але і багато екстрактів та інших корисних речовин. Цікаво, що першим у складі стоїть колаген. Чудовий вибір для антивікового еффекту. Є модні нині пептиди, гіалуронова кислота та низка менш відомих, але не менш дієвих речовин.
Враження дуже приємні. Сироватку приємно наносити. Вона не ковзає, добре зчеплюєтьсязі шкірою та добре поглинається. Я наносилася тонко легкими массажними рухами, липкого шару небуло.
Носити на шкірі також приємно. Шкіра дихає, зволожена, наповнена, приємна на дотик. З одного разу важко сказати, на скільки років я і моя шия стали молодші) Але сироватка мені сподобалась, думаю тепер придбати повний розмір. На головному фото - результат після нанесення сироватки і крему.
Ліфтінг-крем Medi-Peel Bor-Tox Peptide Cream
Текстура задалась мені насиченою, але ніжною і вершковою, легко розподіляється.
Лягає на шкіру приємним, тонким, дихаючим шаром. Аромат невиражений.
Я побоюсь щільних текстур, бо вони у мене зазвичай забивають пори. Крім того, їх зручно носити лише в холодний період. Для літньої спеки мені таке ймовірно не підійде.
На мій погляд, у крема є 2 головні функції - бар'єрна і декоративна. Цей крем створює шар, який утримує сироватку і подовжує її дію. А декоративна опція - це незначний здоровий глянцевий блиск шкіри.
Мені не вдалося зловити блиск на фото, тому демонструю зменшені "гусячі лапки" навколо очей. Мені 34, доречі) Маю трохи зайвого блиску в Т-зоні від природи, і крем Bor-Tox його не збільшує. Навпаки, якість шкіри трохи вирівнюється.
Виробник дає багато обіцянь і позиціюнує крем майже як заміну ботоксу. Не схильна вірити на слово, але склад крема чудовий: пептиди, цераміди, сквалан, масла, пробіотики, колаген та ін. Багато з цих компонентів моя шкіра дуже полюбляє. Тепер кортить спробувати крем без сироватки в якості щоденного догляду.
Кремом я залишилась задоволена. У парі із сироваткою вони прекрасно працюють:
- зволожують і насичують поверхню шкіри,
- візуально розгладжують найменші зморшки,
- шкіра набуває здорового лоску, робиться гладенькою на вигляд.
Перевитрат не помітила. Обидва саше мені вистачило на 1 раз обробити обличчя, шию, плечі та зону декольте. Погодьтеся, це немало)
Відклала собі у обране)
Коментарі (0)