Тетяна Супронюк

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Найочікуванішим з даного боксу був Фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax. З нього і почну розповідати своє враження про продукти.

  • Упаковка. Віск представений у баночці-шайбі, яка має додаткову картонну упаковку в біло-рожевому оформленні. Вона доволі великого розміру та має гарний дизайн. Основа баночки напівпрозора з рожевим відтінком, а кришечка, якою закручується баночка, це дзеркало, яким можна скористатися, щоб підправити форму брів на протязі дня. Дуже гарно і стильно. Таку баночку не соромно дістати з косметички, а можна і на подарунок! Для додаткового захисту, і впевненості, що продукт новий, є захисна фольгована мемрана в самій банці.
  • Зручність у використанні. В комплекті до воску є спеціальна щіточка для нанесення і прочісування брів. Щіточка не великого розміру, але дуже зручна. Віск застигає у ворсинках і її необхідно буде мити періодично, щоб вона добре працювала. Але, ми ж миємо звичні пензлі для макіяжу, тому я не бачу в цьому проблеми.
  • Аромат. Мені віск не пахне нічим.
  • Текстура. Це прозорий продукт, по консистенції як дуже густе желе. (Я ніколи не мала воску чи мила для брів, тому порівнювати мені немає з чим). Продукт добре набирається на щіточку, головне не набрати забагато, економний у використанні.

Мої брови - це довгі, грубі, темні, жорсткі волосинки, які важко надійно вкласти гелем. Вони стирчать у всі боки. Якщо висмикнеш одну - пів брови буде лисою.

Мені продукт сподобався. Він добре фіксує мої брови НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ! Тобто, зранку нанесла, ввечорі - брови там, де я їх зафіксувала зранку. Мені не зрозуміла велика кількість негативних відгуків під продуктом.

Оскільки, продукт прозорий - він підійде для будь-якого кольору брів.

За допомогою щіточки, яка є в комплекті, можна легко моделювати брови, та надати їм потрібну форму.

Після нанесення, віск застигає і не залишає пліки.

Хочу зазначити, що віск не залишає білих слідів після висихання - і це великий плюс.

Мінусів для себе я не знайшла.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Ще один продукт для брів з боксу.

  • Упаковка. Прозора туба з рожевими елементами. Гарна упаковка з мінімалістичним дизайном. Через прозору упаковку видно, скільки в ній продукту.
  • Зручність у використанні. Щіточка не великого розміру, з короткими ворсинками. Продукт добре набирається на щіточку, головне не набрати забагато, економний у використанні.
  • Аромат. Ледь відчутний, косметичний.
  • Текстура. Це прозорий продукт, рідкий по консистенції, як притаманно гелям для брів.

Перед нанесенням гелю чи воску потрібно оформити брови олівцем, а потім уже зафіксувати прозорим продуктом.

Оскільки гель прозорий, на щіточку буде набиратися фарба з олівця, і продукт у флаконі забрудниться, помутніє і потемніє - це очевидно.

Цей гель середньої фіксації. Він надає природну форму бровам та фіксує їх більш натурально.

Тонік для сяйва шкіри обличчя з гліколевою кислотою й екстрактом ройбуша.

Дія тоніка спрямована на відлущення ороговілого шару клітин за рахунок гліколевої кислоти. Інші інгредієнти, які є у складі, зокрема, екстракт ройбуша - надають шкірі сяйва, зволожують її, та вирівнюють тон.

Тонік рідкий, жовтуватого кольору. Має дуже приємний аромат. Мені цей аромат нагадує варення з чайної троянди, яке мама готувала в дитинстві.

Використовую його у вечірньому догляді. Після вмивання, наношу тонік пальчиками, так економніше.

Який помітила ефект? На ранок шкіра зволожена, не тьмяна. Тонік не викликав сухості чи висипань. Ефект мені подобається. Моя шкіра на цей тонік відреагувала позитивно.

Остаточні висновки робити рано, бо період використання малий.

Це дуже солодка туалетна вода. Для тих, хто любить такі солодкі аромати, щоб а ж все позлипалося від запаху.

Моя асоціація: в дитинстві, коли я хворіла, мама робила лікувальні цукерки від кашлю. Це був палений цукор з додаванням алкоголю.

Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина
Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

В цьому ароматі я не чую ні квітів, ні фруктів, ні ягод. Тільки цукор, багато паленого цукру.

Такі аромати не для мене. Люблю солоденькі, але цей занадто приторний.

Не скажу, що не сподобався, але просто не для мене.