Ольга Бабич

Тональный крем Eveline Cosmetics Wonder Match

Тональный крем Eveline Cosmetics Wonder Match

У минулому дописі посварила бренд Eveline за засіб для нігтів 8 в 1 Silver Shine. Але взагалі цей польський виробник молодці, у них дуже багато гарних і до того ж бюджетних засобів. Тому у цьому пості хочу похвалити їх за тональний крем

Wonder Match, 30 ml - ну, може Eveline, коли хоче.

По-перше, гарна баночка. Виглядає дійсно як хороший засіб. Це скло. Зручний дозатор, за допомогою якого можна витискати невеликі крапельки. А цей тональник має доволі рідку консистенцію, тому невеликої кількості вистачає, щоб перекрити обширну ділянку тіла.

Він з гіалуроновою кислотою, термальною водою та пребіотиками не тільки допомагає створити досконале покриття, але й піклується про здоров’я шкіри. Адаптується під природний тон шкіри. Зберігає стійке покриття до 24 годин. Захищає мікробіом шкіри, не містить олій. Виробник заявляє, що "засіб зволожує та живить шкіру, підтримує її фізіологічний баланс за допомогою активного корисного комплексу: термальної води, гіалуронової кислоти, екстракту асаї та пребіотиків. Він створює сатиновий фініш і ефект другої шкіри без перекриття пор". І ці обіцянки виробник дійсно виконує.

Тональный крем Eveline Cosmetics Wonder Match
Тональный крем Eveline Cosmetics Wonder Match
Тональный крем Eveline Cosmetics Wonder Match

Я придбала відтінок 15 Natural. І мені він добре підійшов за кольором. Засіб має середню плотність, тому якісь страшні запалення навряд чи зовсім сховає. Без консилера не обійтись. Але почервоніння, постане, синці - на ура.

Лягає добре. Не стягує. Дійсно немає ефекту маски. Не липне. І доволі стійкий. Ото, щоб зробити для вас фото, намастила руку, то просто водою з милом відтерти не змогла:)

Єдине, я трохи поспішила і придбала без знижок. Дуже часто маркетплейси влаштовують на цей тональник акції - до 50% знижки.