Ta_nyaaaaaaa

Парфуми, що перетворили мене на солодку булочку 🍫🧁 Любителям солодкого сюди)

Парфуми, що перетворили мене на солодку булочку 🍫🧁 Любителям солодкого сюди)
Парфуми, що перетворили мене на солодку булочку 🍫🧁 Любителям солодкого сюди)
Парфуми, що перетворили мене на солодку булочку 🍫🧁 Любителям солодкого сюди)

Привіт, красуні 🙃

Я напевно як і більшість дівчаток з клубу не змогла втриматися після такої кількості відгуків на парфуми AL REHAB і замовила їх собі. Взяла два найпопулярніші аромати у клубі: Choco Musk та Golden Sand. Скажу чесно, затестила уже обидва і готова ділитися враженнями 🤭

Дизайн досить простий та лаконічний, але приємний для ока. Уже з самого зображення "шоколадної ванілі" зрозуміло наскільки огортаючим буде аромат 🤤

А ще мені подобається відтиск назви бренду на кришечці парфумів)

Об'єм парфуму у виробника представлений 3 мл та 6 мл. Я відразу обрала більший.

Ролик приємний на дотик, гарно функціонує, дозує парфуми у достатній кількості, без проливань.

Зручність виділила окремо, так як хочу наголосити, що все-таки не всі люблять саме масляні парфуми. Особисто я думала, що це не мій формат, не маючи жодного такого 🤣 Однак після першої дуже вдалої спроби масляних парфумів (про них тут: https://club.makeup.com.ua/post/19884/ Дуже раджу переглянути, хто ще не бачив) я вирішила спробувати ще. Для мене це зручний формат, але треба приловчитись.

Для початку продублюю їх піраміду.

Початкова нота: Білий мускус, Шоколад

Нота серця: Ваніль, Кориця, Троянда

Кінцева нота: Амбра, Сандал, Смирна, Спеції

Аромат позиціонується як гурманський.

Коли я читала відгуки дівчат, я ніби відразу розуміла "ну ні, зовсім не моє", так як останнім часом надавала перевагу лише свіжим ароматам у будь-яку пору. Однак тут прийшли спогади про улюблені засоби від Victoria's Secret з ароматом ванілі, як я тащилась від них і повторювала декілька разів. Крім того, я дуууже люблю шоколад і готувати різну випічку. Отож таки вирішила спробувати.

Першою для мене розкривається чомусь саме ваніль. Яскраво, дуже-дуже солодко, тепло і комфортно. Протягом наступних 20 хв проявляється аромат шоколаду, однак не такого солодкого, а чорного, гіркого, я б навіть сказала саме гіркувате какао. З початком звучання шоколаду відчуваю зоооовсім трішки мускусу, легкі його відлуння та більш чіткі ноти кориці. Інших спецій я не відчуваю, але щось трішки таке, що надає ледь помітної пікантності. Аромат ванілі супроводжує весь день. Усе це в сукупності звучить досить гармонічно і тааак тепло. Аромат надзвичайно огортаючи і шлейфовий.

Цей аромат викликає у мене такі асоціації.

З першого вдиху парфуми я ніби опиняюся в улюбленому невеликому кафе, куди відкриваю двері у неспішний ранок вихідного дня, займаю столик і роблю стандартне замовлення: какао з маршмеллоу та класичний сінабон, той, що з корицею 😋

Крім того, цей аромат нагадує мені Монталь. Ще 4 роки тому коли я куштувала Монталь у магазині, мені дуже запали у душу два аромати, серед яких шоколадний. Так от, можливо через стільки років я помиляюся, але здається Choco Musk від Al Rehab досить схожі на аромат від Монталь.

З парфумами Choco Musk я б радила бути особливо обережними. Наношу у дуже маленькій кількості. Здається, якщо намазати забагато комусь точно може стати погано або знудити. От настільки солодкий аромат. Правда, мені дуже подобається саме гірчинка у ноті шоколаду, так як саме вона трішки балансує аромат.

Стійкість. Тут я настільки вражена, що у мене немає слів. Аромат відчувався після прийняття душу. "Сидить" на тілі добу. Протягом всього дня відчувається інтенсивно, наскільки це реально. Найбільш виражено відчуваю запах на тілі протягом 5-6 годин, згодом він стає трішки тихішим, але не зникає. Шлейф тягнеться ого-го... Для мене це надзвичайний шок, відкриття. Щоб парфуми за 100 грн мали таку стійкість)

• ціна ну дуууже приваблива і доступна;

• шалена стійкість і шлейфовість;

• аромат улюбленоЇ теплої випічки, дуже зігріваючий і комфортний;

• важлива мінімальна кількість нанесеного продукту, в іншому випадку головний біль і нудота можуть переслідувати вас довго;

• неймовірно огортаючий і шлейфовий аромат;

• виключно на холодну пору року та виключно для любителів солоденьких парфумів.

Отож Choco Musk - моя щира рекомендація вищевказаним категоріям людей)