wowmom

Сяючий макіяж з улюбленим пігментом Nyx Glitter покроково!

Сяючий макіяж з улюбленим пігментом Nyx Glitter покроково!

Привіт, красуні!

Сьогоднішній прекрасний теплий осінній понеділок, хочеться почати з простого, але дуже красивого сяючого макіяжу. Мене часто питають, а скільки часу я витрачаю кожен день, щоб нафарбуватись?! Насправді, на це в мене виходить буквально 20 хвилин, бо мій макіяж дуже простий. Отже нам знадобиться тіні рожевих відтінків, чорний олівець, підводка, туш, клей для гліттеру, та сам гліттер - в мене це Nyx Glitter Face and Body у віддінку 06! Crystal. Ці неймовірно красиві блискітки зроблять будь-який образ дуже святковим, і у вас завжди будуть питати, що так красиво сяє на очах. Поїхали!

Макіяж очей повинен починатися з підготовки шкіри перед нанесенням тіней. Це може бути база під тіні, або консилер, як в моєму випадку.

Одразу після цього, я наношу рожевий відтінок у складку повіка.

Далі чорним олівцем я промальовую щось типу стрілки, пензлем витягую хвостик, і трохи підтушовую. Це не обов'язково робити сильно акуратно, бо в наступних кроках, всі огріхи ми зафарбуємо.

Поверх розтушованої стрілки, чорним лайнером, я малюю вже чітку красиву стрілочку. Для цього використовую підводку від Maybelline.

На всю рухому повіку, я наношу рожеві та фіолетові тіні. Світліший віддінок, звичайно ближче до внутрішнього куточка ока.

Потім, не центр рухомого повіка, я наношу клей для гліттеру від Nyx. Його треба зовсім, зовсім трошки, і тоді він чудово буде тримати будь-які блискітки.

Притаптуючими акуратними рухами, пласким пензлем (можна і пальцем), додаю гліттер.

Додаю світлий шимер у внутрішній куточок ока, щільно фарбую вії, і кайфую від цих шикарних голографічних переливів:-)

Ось і все, красуні!

Дякую за увагу 😘