Христина 🌺

ТОП кращих продуктів в моїй косметичці…

ТОП кращих продуктів в моїй косметичці…

Звичайно, такої достойної косметики в мене значно більше, але я виділила з-поміж інших таку, яку буду купувати знов…

1) Розсипна пудра Bell. Я вже робила на неї огляд. Тому не буду повторювати про неї все те саме знову, бо продукт дійсно достойний і за ці місяці я думку не змінила. Хто не бачив, можна ознайомитись тут https://club.makeup.com.ua/post/19156/

2) Термотуш Heimish. Так само недавно робила огляд. Це та туш, до якої завжди тягнеться рука. Вона робить ідеально красиві, натуральні вії, не обтяжує їх. А змивати її - одне задоволення.

https://club.makeup.com.ua/post/19361/

3) Олівці. Тут я вирішила обʼєднати разом для губ, брів і очей.

Гелевий олівець для губ Eveline- напевно, найкращий з усіх, які були до того. Хоча я маю ще від Maybelline, Catrice, та й Pupa теж класний, але цей реально найкращий. Дуже легко зробити контур губ, придати обʼєм, він не сушить губи. І тепер я знаю, як легко він точиться стругачкою для гелевих олівців 😅.

Олівець для брів Catrice. Теж нещодавно був огляд. Це вже мій другий олівець, і точно будуть ще. Бо тут класна якість за бюджетну ціну. І він не рижить 👌.

І олівець Lamel kajal. Це мій перший олівець, і куплений під впливом клубу. Єдине шкодую, що я не звертала на нього увагу раніше. Тут все таке ж: ідеальна якість за бюджетну ціну.

ТОП кращих продуктів в моїй косметичці…

Багато хто їх вважає аналогом Natasha Denona. Про це нічого сказати не можу, бо ними не користувалася.

Зате ці- найкращі зі всієї колекції Eveline. Тут дуже класне поєднання кольорів, вийде багато різних макіяжів: холодний, теплий, нюдовий, вечірній.

Тіні не осипаються, тримаються без бази весь день. Гарно легко розтушовуються. Єдине, що не зручно- це відсутність дзеркальця, набагато краще було б з ним.

І на неї зараз дуже класна ціна. Бо я її купувала в лютому...здається ~за 300 грн😳.

Косметичка- це подарунок Makeup...здається на 7 річницю🤔. Я вже не памʼятаю, бо вона в мене давно, але я її люблю, бо тут дуже класний колір і вона зручна.