Коденчук Карина

Розмір має значення?

Розмір має значення?

Продуктами від Wella користуюсь дуууже давно, років 10, ще зі школи, адже на будь-який виступ (чи то конкурс краси, чи спартакіада) мене зализували, лакірували як фарфорову фігурку. Але полірування волосся – це ще пів біди, процес зняття цього витвору з голови займав ±1 і стільки ж розпутування за допомогою кондиціонерів для волосся.

Саме волосся в мене пряме, хоча у всієї родини в'юнке🤗 Тому жодні кучері не тримаються довше години без закріплення лаком.

1. Мус для волосся використовую не для об'єму прикореневої зони, а навпаки – я вже приловчилася зализувати них волосся, без використання гелів чи ін. стайлінгових засобів. Плівки не залишає, густо піниться, волосся блищить, наче лаковане, аромат приємний.

Раніше вистачало баночки на пів року, але зараз, коли зализані коси і пучки знову в тренді, використовую пляшку за ±3 міс. Not waterproof ☔.

2. Лак для волосся 5 point power. Дуже сильна фіксація, але без плівки, волосся з ним, слава богам, НЕ вкривається білим шаром, як наче розсипом муки чи лупи. Фе, ненавиджу це в засобах для волосся. Навіть не блищить, а має скоріше матове покриття, аніж лаковане. Це диво.

3. Такий самий лак. Ну майже. Попередній для гарячої фіксації, цей же – універсал. І просто великий "бідон". От цієї упаковки реально вистачить на пів року викоримтання. Економний, хороший дозатор, помпа не туга, тому нігті не зламаєте. Розпилює мілкодисперсно, пахне не так приємно як мус, але у всіх є недоліки😉

Розмір має значення?
Розмір має значення?
Розмір має значення?