Олена Романюк

Сонцезахисний крем Beauty of Joseon SPF50 з пробіотиками🌞

Сонцезахисний крем Beauty of Joseon SPF50 з пробіотиками🌞

Майже кінець жовтня, +22 градуси вдень (південь України), сонячно і тепло 🌤, от саме зараз я й зібралася з відгуком на один з популярних сонцезахисних кремів у MakeUp Club.

Мініатюрку цього крему я ніяк не встигала зловити, тож тестувала у форматі пробників по 1 мл. Маленький, але, на мою думку, такий варіант зручно тримати в косметичці, бо тоді точно не забудеш нанести.

Текстура крему більша схожа на лосьйон, але такого, що тече річкою по обличчю немає, комфортно наноситься по обличчю. Аромат, якщо дуже нюхати пальці, то наче клей (буквально на хвилинку), але на обличчі нуль, нічого, ніяких віддушок.

Мої відчуття та сприйняття шкірою обличчя: крем дуже легкий, невагомий, я не знаю, як виробникам це вдалося, але це так є. Він комфортний, ніякого відчуття парникового ефекту на обличчі, почервоніння чи бажання швидше змити. Після поглинання шкірою залишається сяйво, без масного ефекту.

З приводу "стосунків" цього крему і тональних засобів, свою думку не скажу, бо не користуюся. З денними кремами від CeraVe та Seven7een "товаришує", без негараздів. Змиваю увечері бальзамом від Heimish та гелем для вмивання CeraVe.

Нижче фото крему на моїй шкірі, при нанесенні (можна зрозуміти, що текстура не густа, і не важка) і одразу після поглинання.

Я однозначно буду купувати ще і мініатюру, і повнорозмірний варіант сонцезахисного крему Beauty of Joseon.

Раджу придивитися до нього і потестувати у міні-форматах, крем є у пробниках, а восени/взимку саме час підібрати собі ідеальний сонцезахисний крем, якщо ви ще не визначилися.

Сонцезахисний крем Beauty of Joseon SPF50 з пробіотиками🌞
Сонцезахисний крем Beauty of Joseon SPF50 з пробіотиками🌞