О'L

Що маю у себе на поличці у ванній кімнаті?

Що маю у себе на поличці у ванній кімнаті?

Тут покажу лише гелі для душа, без урахування скрабів, пінок та інших додаткових засобів.

Вимоги до засобів для ванни та душа в мене не такі високі, як для засобів по догляду для обличчям, тож, тут користуватись можу всім, чим завгодно - від найдешевшого Fa до чогось більш пристойного. Зазвичай, купую засоби у діапазоні 200-400 грн, витрачати більше на подібні речі - не бачу сенсу. А ще, дуже радію, коли отримую щось таке у подарунок ))))

Знаю, що звичайні піноутворювачі та більшість ПАР шкідливі для навколишнього середовища (((( але, на жаль, зловживання ними та проведення багато часу у ванній кімнаті - то, мабуть, одна з моїх найбільших вад (

Дуже полюбляю гелі від Yves Rocher - щось від цього виробника в мене завжди є в наявності - бо ціна на них доволі помірна, а аромати просто приголомшливі! Крім того, шкіру вони мені майже не пересушують. Чоловіку також купую лише їх - неймовірно подобаються Ambre Noir та Hoggar - з ними навіть парфуми непотрібні. На фото маю ще блакитний Nature Pour Homme, та запах нам якось не дуже зайшов, тож, він вже довго "телепається" на поличці та його пакування вже трішки "затерте".

Обидва можна використовувати для тіла та волосся.

З жіночої парфумованої серії люблю Evidence - саме такого, як в мене, мабуть, вже не має, бо зараз вони оновили лінійку, а в мене були ще минулі запаси. Але саме цей аромат мені чимось схожий на мою улюблену Coco Mademoiselle. Маю ще такий самий лосьйон для тіла - в парі працюють неймовірно! Шкіра оксамитова, а аромат розкішний! Це просто кайф.

В якості гелю для душа також використовую і рідке мило від Yves Rocher, шкіру не сушить, а по вартості трішки дешевше. Наразі користуюсь манго-коріандр.

Що маю у себе на поличці у ванній кімнаті?
Що маю у себе на поличці у ванній кімнаті?

Ну, французський Cottage здається, багато хто знає. Особисто я раніше постійно вигрібала їх мініатюри в одному добре відомому магазині елітної парфумерії та косметики.

Їх засоби дійсно мають дуже класні аромати, доволі ніжні, та користуватись ними - одне задоволення.

Наразі маю велику банку Sweet Marshmallow та нікому з родини більше не дозволяю нею користуватись )

На фото нижче цей Sweet Marshmallow.

З Ayres познайомилась у тому ж магазині ) Просто не втрималась )

На жаль, його рідко наразі де зустрінеш, тож, поки домиваю залишки та шукаю щось інше.

Оці три торговельні марки, як на мене, найкращі у своєму ціновому сегменті!

Fa взагалі можна купити за копійки та насолоджуватись його піною.

Nivea теж доволі бюджетний, проте мені шкіру ніколи не пересушував (правда, я постійно користуюсь якимось зволожуючим засобом для тіла після ванни чи душа).

Balea був придбаний у відомому європейському drug-storе. Тоді нахапалась їх цілу купу! Бо ціна була просто смішна, а аромати приголомшливі!

Той, що маю зараз - має аромат імбирного печива, такий крутий, що встояти просто неможливо! Взагалі, в них дуже гарна лінійка засобів для душу із крутими запахами.

Тож, Balea раджу спробувати, коли шукаєте щось бюджетне, але з класним запахом та більш-менш пристойною якістю.