Missmili

Тестуємо бюджетні штуки.Частина 5.

Тестуємо бюджетні штуки.Частина 5.

Попередній допис можна побачити тут⬇️

https://club.makeup.com.ua/post/20712/

Сьогодні на огляді:

1. Киснева маска для обличчя Instagood Bubble Mask Green Clay & Aloe Extract-для жирної і проблемної шкіри.Обіцяє зменшити запалення,очистити пори і вирівняти мікрорельєф шкіри.

2. Смужки для носа Just Kawaii Egg Nose Pack Anti-points noirs-прибирають чорні цятки і зменшують пори.В упаковці 3 шт.

Тестуємо бюджетні штуки.Частина 5.

1.Маска Instagood-коштувала в районі 20 грн.Маска має не яскравий хімічний запах,густу тягучу консистенцію кольору стиглого авокадо,при нанесенні починає пінитись,вона щось по типу відомої бульбашкової маски від Elizavecca,різниця в тому,що маска від Elizavecca коли пінилась,то лоскотала обличчя,маска від Instagood -не лоскоче,і так мені більше подобається.

Піни від маски в міру,обличчя на хмаринку не схоже.Тримати потрібно 10-15 хв.Змивається легко спонжем.Маска сподобалась ,обличчя відчувається чистим,посвіжівшим,пори менш помітні.Лайк!👌

2.Очищуючи смужки для носа від Just Kawaii -один час такі смужки були дуже популярні,і я їх часто купувала,але потім зрозуміла,що ефекту від низ мало і ненадовго,от і перестала.А від just kawaii все ж вирішила спробувати(бо була акція 😂близько 25 грн)

Так от

Наносити потрібно на чисту зволожену водою шкіру хвилин на 10-15 потім обережно зняти.Я перед тим ще трохи розпарила шкіру теплим вологим рушником.

По ефекту-не очікувала,але вау😯 дійсно половина чорних цяток залишилася на тій смужці😱(див.треш фото)розумію,що ефект на декілька днів,але ж працює!Тим паче що в упаковці цілих три патчі-яких вистачить на три рази!Носик став чистішим і більш гладеньким,однозначно буду брати ще!

P.S.і маска і смужки мені сподобались,дійсно дієві бюджетні штуки які варто спробувати!