Чи знаєте ви як пахне квітка імбиру? Я теж ні😄
Хто за осінній флешмоб?😉 #осінніскарби
Як прекрасна осінь в цьому році, чи не так? Я не знаю як ви, але для мене це особлива пора і здається, що вона ще ніколи не була такою красивою, теплою і комфортною як зараз. Саме в цей період хочеться носити парфуми, червоний манікюр і фарбувати губи, у вас теж так?
На щастя, осінні ранки вже не викликають ту шкільну тривожність, хоч зранку важко прокидатися і покидати тепле ліжко😅
Проте, не лише красою відмічається осінь, а появою сухості шкіри. Звісно, що зволожувати потрібно завжди і руки, і обличчя, і тіло не залежно від сезону, проте з настанням холодів це дуже помітно.
Тому пропоную тематичний флешмоб за хештегом #осінніскарби. Це не обов'язково може бути засіб для зволоження шкіри, а будь-що, що асоціюється у вас з осінню.
Нещодавнім відкриттям для мене став крем для тіла від Esse Home. Зізнаюсь, що не дуже люблю формат банок, але зважаючи на те, що крем сподобався, для мене це не дуже проблематично. Сама баночка пластикова, проте виглядає презентабельно, що буде не поганим подарунком.
З першим нанесенням може здатися, що він жирний, але доволі швидко вбирається шкірою не залишаючи неприємних відчуттів. Дуже приємний у користуванні, для зволоження достатньо не багато крему, а значить вистачить на довго.
Аромат яскравий, солодко-квітковий, і після нанесення залишається на шкірі певний час.
Якщо цікаво, можете подивитись там є різні аромати.
Коментарі (0)