Strange Love

Кератинове випрямлення в домашніх умовах

Кератинове випрямлення в домашніх умовах

Я з 11 років боролася зі своїм жорстким курчавим волоссям. Пробувала curly method і мені навіть вдавалося перетворити копну на шикарні локони, однак я так і не полюбила себе з кучерями.

Коханий бачив, як я завжди страждала від паклі на голові, як таскала утюжок навіть в Карпати на відпочинок. Якось я промовилась, що хотіла б спробувати кератин. І чоловік на річницю подарував мені цілий набір препаратів😄 Обирав серед тих, що на слуху. Тому придбав Inoar G-Hair.

Дотримувалася усіх правил. Наносила щедро. Добре проходилася прасочкою. Все пройшло на ура. Ефект мене вразив з першого ж використання. Я реально забула про праску на 3 наступні місяці. На фото до та після першої процедури.

Через декілька місяців я повторила процедуру. Потім ще раз через півроку. На цей раз ефект був не такий очевидний. Але на фото до ви можете бачити, наскільки добре волосся виглядало навіть перед повторним нанесенням: не порівняти з тим, що було до кератину. (До слова, руда пляма на волоссі по довжині- то таке освітлення в кімнаті, не звертайте увагу)

Я цілком усвідомлюю шкоду від процедури та механізм дії кератину. Знаю, що вона не має нічого спільного з лікуванням і т.п.. Однак кератин подарував мені 2 роки з волоссям мрії. Я забула про прасочку та пухнастість від найменшої вологи. Я реально прокайфувала, лише раз у 3-4 місяці забирала кінці в салоні і все. Мені навіть вдалося відростити довжину.

Моє волосся згубило постійне бажання стати світлішою + стрес. Кератин справді не любить, коли його освітлюють. А я обожнюю блонд, ще й у закритих техніках. Плюс на початку війни я не мала змоги користуватися безсульфатними шампунями. Тому кілька місяців тому постриглась.

Через гормони, які я приймаю, структура волосся дещо змінилася і я не бачу сенсу знову повертатися до кератину. Однак якщо курчаве волосся знову полізе, без сумнівів повернуся до кератину. Він давав мені більше, аніж шкодив.

01 січня, 2023
Strange Love
01 січня, 2023