olena_glossy

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Час ділитися враженнями про боксик від MAKEUP і почну його з подяки за можливість тестувати нові продукти 💕

Тонік мене приємно здивував. Це прозора рідина жовто-коричневого кольору з неймовірно приємним ароматом. Він нагадує запах рози (тої, з якої роблять варення для рогаликів).

Виробник рекомендує використовувати тонік вранці та ввечері. Перший день я так і зробила, потім переглянула склад (на другому місці кислота) та вирішила залишила його лише для вечірнього догляду.

Виробник обіцяє відлущення шкіри завдяки гліколевій кислоті; надання обличчі свіжості та природного сяйва завдяки ройбуші та шипшині; антиоксидантну дію, пом'якшення, відновлення і підвищення еластичності шкіри завдяки вітаміну Е.

Тепер про враження від використання. Розхід тоніка невеликий (я використовую ватні пафи). Моїй шкірі засіб дуже сподобався. За відчуттями після нанесення вона одразу стає оксамитовою на дотик. Я не помітила жодних висипань чи подразнення. Зранку обличчя виглядає свіжим, а сліди від попередніх висипань за час використання суттєво зменшилися.

Додаткові плюси. Усі складники безпечні, а також тішить, що у складі є сертифіковані органічні інгредієнти.

Тоніком я дуже задоволена і щиро можу його рекомендувати.

Одразу хочу зазначити, що для мене тестування парфумів – це виклик. Не розбираюся в цій темі від слова зовсім 😊. Обираю за принципом – смачно пахне/подобається. Солодкі аромати – не моя стихія, тож думала, що тестування аромату буде тортурами.

За описом виробника, цей аромат належить до гурманських, квіткових та фруктових композицій.
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина
Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Про аромат від мене 👇

У мене були упередження, що аромат буде занадто солодким для мене, але я змінила свою думку. Всього переліку нот, які зазначає виробник я не відчула, для мене аромат звучить простіше. Я уявляю, що опинилася на «парфумерній кухні», де готується незвичайно солодка страва. Спочатку в каструлю потрапив цукор, який поступово підсмажувався і ставав золотистим. Потім до цукру додали стручки ванілі, і їх аромат став домінуючим. Також у цю страву додали трохи зоряного анісу. Інгредієнти готувались, цукор перетворився у карамель, ваніль віддала ще більше аромату, а для пікантності додали ще крапельку олії сандалу.

Щодо стійкості, я оцінила б її як середню для туалетної води (але тут я не експерт).

Для мене Aquolina Pink Sugar - це аромат хорошого настрою 😊, бо якби я була не в гуморі, то ймовірно він би мене нервував.

Віддаю цьому засобу перше місце серед тестованих продуктів для укладки брів від LAMEL.

Про мої брови. Вперше на корекцію брів я потрапила рочків у 20. До того я їх не чіпала, бо дорожила кожним волоском (P.S. мама казала, що народилася я без брів 😂). На корекцію та фарбування ходжу лише до перевіреної людини, яка підкреслює брівки не забираючи нічого лишнього. З мінусів жирної шкіри – фарба довго не тримається, тож я не уявляю себе без олівця для брів.

Враження про використання. Засіб по формату нагадує туш. Колір гелю прозорий. Щіточка невеличка і максимально зручна для тоненьких волосинок. Я обережно фіксую волосинки стараючись не зачіпати уже промальовану до того олівцем шкіру і мені вдається це робити з легкістю. Волосинки, які до того могли «лягти» з гелем зафіксовані і цієї фіксації мені вистачає на цілий день.

Ніякого білого нальоту. Цього гелю після нанесення я просто не бачу, лише відчувається, що додався фіксуючий продукт (іншими засобами я до цього не користувалась, тому не знаю, чи є ось це відчуття фіксатора від інших продуктів). Одним словом максимально натуральний ефект.

Власницям негустих тоненьких брів, які користуються олівчиком рекомендую цей гель (виробник називає його милом). Але я не впевнена, чи будуть задоволені результатом власниці більш густих брівок та тих, хто любить ефект ламінування. (P.S. Це не проблема, бо вам сподобається віск).

Враження про використання. Цілі викласти брівки як після ламінування у мене не було. Це точно не мій формат, хоч деяким дівчатам це пасує. Перші труднощі виникли з відкриванням баночки. Вона запаяна фольгою і враховуючи, що нема спеціального кінчика, за який можна потягнути та віддерти ту фольгу (це пропозиція для виробника, що можна пофіксити), в хід пішла ручка щіточки для укладання брів, яка входить в набір.

Отже, завданням було украсти за формою намальованої брови. Воском зробити це важче. Він прозорий, м’якої плотної гелеподібної консистенції. Важливо - не переборщити. Хоч він не дає білого нальоту, але якщо дати його забагато, то видно, що волосина в гелі (можливо через те, що знизу олівчик). Самі волосинки виглядають теж темнішими.

Фіксує віск дуже добре. Хочу спробувати його одразу після корекції, бо ефект поверх олівця мені не подобається. Як варіант ще можна спробувати брови відростити 😂.

Порада: після використання одразу мити щіточку, щоб не витрачати час на це перед використанням.

Я дуже задоволена, що цей подарунковий набір попав у мої руки. Гель для укладки брів відтепер мій must have. А щодо ароматів – я тепер не буду настільки упередженою. Якщо в описі вказано, що солодкий, то це не означає, що він мені 100% не сподобається чи не підійде😊