Alyona Fedyk

Відвертий, сміливий, нестримний та палкий: справжній SEX у флаконі

Відвертий, сміливий, нестримний та палкий: справжній SEX у флаконі

Narciso Rodriguez Narciso Poudree вже не вперше хвилює мою свідомість. Однак так відчувати його мені не вдавалось ще ніколи. Коли любов до парфуму з часом перетворюється на пристрасть – це безперечно особливий зв’язок, який не варто переривати. Іноді буває так, що сама доля вас розлучає, що власне і трапилось зі мною та моєю неймовірною “пудрою”. Він виходить з продажів, а отже – у вас ще є можливість розкрити в собі сексуальність за допомогою аромату, який реально збуджує.

Відвертий, сміливий, нестримний та палкий: справжній SEX у флаконі

Narciso Poudree – це найпудровіший аромат з усіх, які я зустрічала. Коли Ореліан Гішар створював його, він точно був натхненним, а його муза – мегасексуальною жінкою. Ну а як ще пояснити те, що цей аромат має дивовижну властивість розкривати в тобі чуттєвість та сексуальність? Ти наче одягаєш дорогу мереживну білизну, фіксуєш шовкові панчохи фактурним поясом та фарбуєш губи червоною помадою. Але все це замінює лише пара крапель Poudree на тілі. І не потрібно більше нічого:)

Композиція створена з деревинних, квіткових та мускусних нот. В старті тут звучить м’який жасминово-трояндовий акорд, а от пульсуюча база зіткана з міксу димного кедра і сухого ветівера. Напевно, пудровість цьому шлейфу додає саме мускус.

Якщо можна парфум назвати і бальзамічним, і сухим водночас, то це точно про Poudree. Він наче тримає на дистанції, але збуджує так, ніби ніжно торкається шкіри… За тобою тягнеться дуже густий магнетичний шлейф – туман, що зменшує видимість до нуля. Зрештою, навіщо щось бачити, якщо потрібно відчувати… Відчувати ніжність до мурах, нестримне бажання, приємне відчуття хвилювання.

На особливі овації заслуговує флакон. Кубічний дизайн, важке скло, пудровий відтінок, що уособлює оголену шкіру, та лаконічне “Narciso” чорним шрифтом. Як на мене, це ідеальне візуальне відтворення ідеї самого аромату – створити образ, який зачаровує бездоганною точністю: ніяких роздумів – одразу бажання доторкнутись до прекрасного.

P.S. Дякую моїй незрівнянній O’Ostah за найкращий подарунок на ДН. Ти знаєш про моїх фаворитів і завжди приносиш незабутні емоції. Обіймаю.