SomovaFM

Кислоти: від страху до любові #notscarywithmakeupclub

Кислоти: від страху до любові #notscarywithmakeupclub

Вводити кислоти у свій догляд я почала лише в минулому році. До цього навіть не цікавилась такими речами і довго вагалась перед придбанням засобів з таким складом, бо боялась що вони можуть знищити ніжну шкіру на обличчі.

Спочатку це були легкі тоніки та пінки для очищення від Bielenda та Biotrade з азелаїновою кислотою. Далі вже наважилась на більш жорсткий піліг-нотік від Biotrade з купою кислот, який обжигав обличчя і здавалося погіршував ситуацію. Але тільки на перший погляд, в результаті давав чудовий результат - зменшення поста-акне та висипань.

Завдяки MakeUp Club з подарунковими боксами із сироватками я познайомилась з вітаміном С та национамідом. І все більше почала цікавитись, які ще є кислоти і яку вони мають дію.

Відкрила для себе саліцилову кислоту, без якої тепер не уявляю свій щоденний догляд. Вона допомогла мені позбутися болючих комедонів.

При введенні нового засобу з кислотою завжди відмовляюсь від засобів з щоденного догляду, аби побачити реакцію шкіри та обов'язково шукаю на просторах інтернету з якими кислотами і засобами можна комбінувати те, що маю. І все більше хочеться тестувати щось нове з вже знайомими, та не такими страшними, компонентами-кислотами, тому мій арсенал складається здебільшого саме з засобів з таким складом.

І назавжди в моєму серці та на поличці - Cicaplast від La Roche-Posay, з нанесенням якого завершується кожен мій догляд зранку та ввечері.

Сироватка-пілінг із саліциловою кислотою - https://club.makeup.com.ua/post/19660/

Сироватка з национамідом - https://club.makeup.com.ua/post/14377/

Cicaplast Baume B5 - https://club.makeup.com.ua/post/11446/

Кислоти: від страху до любові #notscarywithmakeupclub