Ксенія 💫

Варто чи ні, коли тобі вже не 20..

Варто чи ні, коли тобі вже не 20..

Вітаю, красуне 💐!

Сьогодні хочу поділитися своїм враженням від одного продукту, який вже дуже давно на ринку, якщо память мене не підводить, то років з 7 так точно. От і я 6 років назад її спробувала вперше, бо тоді був просто бум. Це я все про ампульну сироватку з колагеном і гіалуроновою кислотою #Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule від бюджетного корейського бренду FarmStay.

Об'єм просто вражає 😁 величезний: 250 мл

Призначення: антивіковий, від зморшок, зволоження, зміцнення, освітлення, розгладження.

Бренд позіціонує її як антивікову : 35+

Це потужний #антивіковий засіб, у складі якого компоненти, спрямовані на зволоження і зміцнення шкіри, на розгладження зморшок і освітлення пігментації.

Легка освіжаюча текстура засобу дарує шкірі відчуття неймовірного комфорту, миттєво зволожує шкіру і візуально згладжує вже після першого застосування.

По текстурі це густий гель досить, з біленькими вкрапленнями - гранулами, які при розподілі розчиняються.

Начебто наносити тоненьким шаром намагалася, використовуючи мінімум продукту, але його не вистачає на все обличчя. Нашаровуєш - з'являється неприємне відчуття липкості. Дуже липка!

Є зручна лопатка для забору сироватки.

Аромат також неймовірно сильный та насичений, навіщо таке робити не розумію. Він не противний, нагадує дуже якісь парфуми, але в мене від нього болить голова. Притому, що він доволі довго тримається і на шкірі, і на руках, поки не змити.

Я пряма цільова аудиторія була, тому і піддалася впливу і ажіотажу, хоча серцем відчувала - навіщо ти витрачаєш кошти, хоча і була вона недорогою взагалі (на той момент вона коштувала в районі 6-7$).

Отримала свою сироватку і почала користуватися.

Трошки про свої особливості шкіри: вона вікова з відповідними змінами, нормальна, не схильна до сухості; рідко є висипання.

Перше, що не сподобалося, як згадала вище, це липкість, а отже і відчуття плівки на шкірі.

Липкість проходить хвилин через 10 на моїй шкірі.

Далі є відчуття, що шкіра стянута. Ось ця плівка, як лежить зверху і просто натянула її, а коли починаєш використовувати свою міміку, то всі зморшки, що є на обличчі і, як виявилося яких немає, ця сироватка підкреслювала.

Це я пам'ятаю з тих часів, коли особисто купила її. І от недавно я побачила цей продукт у подруги і попросила собі трошки, в надії, можливо, шкіра змінилася і мої враження з нею.

І знаєте, користувалася 2 тижні. Ось правда. Мучала себе, але користувалася.

Наношу на обличчя після тонізації, не даючи тонеру повністю поглинутись. Так як засіб з гіалуроновою кислотою, наносимо на ледь вологу шкіру.

І знову не розумію, про що цей продукт та для кого 🙈. Так зволожує, але це якесь зволоження дивне - начебто і є, а водночас неповноцінне.

Висипань в мене не викликала.

Все також лежить плівкою та липка. Мені неприємно. Хочеться миттєво щось наверх нанести, щоб це відчуття прибрати.

Залишає як заломи на обличчі при міміці.

Відносно рівного рельєфу та тону обличчя - в мене особисто ніяких змін, навіть почервоніння не заспокоює.

Можливо цей продукт для тих, хто любить гелеві текстури, я вкотре зрозуміла, що це не мій варіант зовсім, мені більш до вподоби текстури сироваток в класичному розумінні, що поглинаються, а не лежать плівкою.

Ось такий в мене досвід використання з різницею майже 6 років.

Дякую, що завітали.

З повагою, Ксенія ✨