Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за чудові можливості тестувати новинки та незнайомі до цього засоби ❤ Цього разу в боксику засоби для оформлення брів від Lamel, аромат PinkSugar та сиворотка від DermaE. Зупинимось на кожному продукту окремо.

Гель представлений у вигляді прозорого тюбику. Мені подобається, що він прозорий, так видно, скільки продукту залишилося. На початку була захисна плівка, на якій була вся інформація. Об'єм 4,5 мл, термін використання 6 місяців.

Пензлик відкручується легко, закривається надійно. Щіточка густенька, щільна, щетинки короткі, довжина щіточки 21 мм. Обмежувач непоганий, але у мене через раз зачерпує забагато продукту, доводиться трохи віджимати.

Консистенція рідка, колір прозорий, аромат відсутній. Наноситься легко, немає явного ефекту склеєності брів, вони виглядають дуже природно. Після висихання, а це десь 1-2 хвилини, немає відчуття плівки або липкості. Також немає жорсткості волосків або скоринки як після лаку для волосся. Такий легкий ефект фіксації для моїх рідких брів мені подобається 👌

Новий формат продукту для мене. Віск для брів я не використовувала ніколи.

Стильна рожева шайбочка у компактний коробочці. Тут помістилася і вигнута щіточка з короткою ручкою. Захисна фольгована плівка була присутня. Об'єм продукту 15 гр, срок використання вже 12 місяців.

Консистенція гелево-желейна, сам віск прозорий, явного аромату я також не відчула.

Росхід дуже економний, буквально меньше рисового зернятка на дві бровки. У нанесенні він досить простий, легко захоплюється щіточкою і також легко розподіляється по волосинках. При нанесенні схоплюється не миттєво, це дозволяє прочесати, розподілити продукт та дати бровкам бажаної форми. Стійкість космічна, волоски піднімаються вгору і тримаються до самого вечора, стоять просто як вкопані, добре приглажуються, без нальоту, комків чи неприємних відчуттів. Я в нереальному захваті! Якщо упаковка все ж таки закінчиться, я 100% придбаю нову. І вам раджу 🥰

І ще трохи фото порівнять гелю та воску. Мені більш довподоби ефект від воску, але і гель дуже добротний.

Основні акорди додаю на фото. А от нижче опишу свої асоціації:

Це насичено солодкий аромат. При нанесенні, наче опиняєшся у пряниковому будиночку, де все навколо тебе їстівне та таке спокусливе. Яскраво відчувається солодка вата. Стійкість на тілі гарна, к вечору трохи угасає, але все одно відчутно, на одязі більш виразний, борщити їм не варто. Також не радила б його використовувати в невеликому приміщенні - він зависокий, загучний, засолодкий, місцями навіть до оскоми. Мені хочеться щось солоненького після використання 😊

Одного літа у молодості, у перші студентські роки я збирала гроші на відпустку і працювала на одній кондитерській фабриці, була на вафельній лінії. Але суть не в тому, на всій фабриці усюди був цей запах солодкої вати в перемішку з ванілью, душ після зміни не допомогав позбавитися цього шлейфу, більше того і повторний душ вдома також не допомогав. Він ніби в'їдався в шкіру, волосся, речі. Після цього я солодощів не їла майже рік 🤣. Цей аромат PinkSugar нагадав мені саме те "солодке літо". Він занадто залушливий для мене. На постійній основі б не користувалася, але заядлим любителям солоденького сміливо раджу спробувати.

Тонік для сяйва шкіри обличчя з гліколевою кислотою та екстрактом ройбуша. Упаковка пробнику 30 мл, щільна відкидна кришка. Колір тоніку жовтуватий, як у свіжозавареного зеленого чаю. Аромат квітковий, яскраво виражений, мені нагадує трояндову водичку і думками переносить десь у сувенірну лавку в Турції.

Використовувала, як і деякі дівчата, безпосередньо пальчиками, щоб спонж не зїдав продукт, раз на день ввечері перед нанесенням зволожуючих засобів. Після застосування було трохи пощіпування, але швидко проходило, далі ніякого відчуття сухості чи стягнутості на шкірі. За третім-четвертим разом помітила почервоніння саме там де наносила тонік. На тому і припинила використання, за два дні все прийшло в норму, продовжувати не ризикнула. Незнаю чому, але з органічним брендом DermaE  я ніяк не подружусь, може вийде наступного разу 😉

Дякую за увагу ❤