ksnklb

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Тут навіть не знаю, чи потрапляю у рамки челенджу, адже ніацинамід вважають безпечним і дуже дієвим, якщо звісно, на нього немає прямої алергії. І я всюди пишу, як він мені допоміг 😄. І от, ladies and gentlemen her – форма вітаміну B3, відома як нікотинамід. Саме він вселяє страх у прищиків, саме він змушує тремтіти кожного підшкірника та пошвидше забиратись зі шкіри. Саме ніацинамід регулює виділення шкірного сала, позитивно впливає на пори, освітлює пігментацію, заспокоює почервоніння...
А якщо ви ще не знаєте моєї історії з цим чудовим інгредієнтом, то беріть чай та сідайте зручніше 😉.
Прищі, підшкірники та це все "добро" у мене було завжди і ніколи на абсолютно чисте обличчя мені не вдавалось виходити, і звісно, це дуже засмучувало, впливало на самооцінку, настрій. Це тривало дууже багато років, доки в тіктоці мені не почали потраплятись дійсно хороші рекомендації про різну косметику, і почала я з простішого, а вже потім побачила сироватку з ніацинамідом від Sane, і звісно – воно мені треба. Тут ще дякую романтизації та популяризації доглядової рутини у соціальних мережах, це дійсно спонукає купляти більше баночок, і так, інколи це на краще. Sane мені допоміг позбутись постійних висипів та не ідеально, але стан шкіри став помітно кращим, менше видіялось шкірного сала, пори мали хороший вигляд. Але мені захотілось чогось дієвішого і тоді у моєму житті з'явилась The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% і приблизно у цей час і MakeUp Club.
Поки про The Ordinary) З цією баночкою я забула що таке прищі, з часом вона дуже допомогла мені та мінімізувала висипи, звісно вони були, але проходили швидше і не було підшкірників. Із сироваткою мої пори набули кращого вигляду, і загалом стан шкіри став вперше практично ідеальним 😄.
Так, у доглядовій рутині були і інші дуже хороші і дієві засоби, про які я вже тут розповідала.
А тепер про Make Up Club, і ох, це любов ❤️. Так-так, особлива любов це Ви, дівчата, адже з вашими рекомендаціями, детальними фото та описами продукту я завжди знаю що я купляю і чи це мені підійде, за вашу працює велике Спасибі❤️❤️❤️❤️❤️. І так, не можу забути про сам MakeUp Club з постійними розіграшами та тестуваннями, які знайомлять з новими засобами, новими брендами, та всіляко заохочують авторів. І так, усі тестування та рекомендації значною мірою вплинули також на стан шкіри, адже тепер я краще знаю, що мені підійде, що з чим можна поєднати, які цікавинки взагалі існують на косметичному ринку і як вони працюють.
Зараз я користуюсь азелаїнкою, адже це також цікавий інгредієнт у догляді і хочу пробувати щось нове🥰. А нижче фото якою була моя шкіра ще весною.

Дякую за увагу, бажаю гарного сяючого обличчя та усмішки 😉❤️.

#notscarywithmakeupclub