Strange Love

Засоби, на які я підсадила свого чоловіка

Засоби, на які я підсадила свого чоловіка

Ми разом з моїх 15 років, тому іноді мені здається, що я краще нього самого знаю, що йому потрібно. Тому не соромлюся радити чи пропонувати якісь нові засоби/парфуми. Ось список того, без чого щоденний догляд мого чоловіка не обходиться тепер:

⚫ Почати хочу з першого і, як мені здається, головного - паста "Сульсена". У мого чоловіка з підліткового віку себорейний дерматит, жодні засоби не допомагали. Проте після того, як ми з'їхалися, я вирішила замовити чоловіку один тюбик "Сульсени" на пробу. Відтоді вона не покидає нашу ванну, останні 10 років саме вона рятує шкіру мого коханого. Він використовує її тепер лише в період загострення, а так він ввійшов в ремісію, не в останню чергу завдяки "Сульсені".

⚫ Cicaplast - рятівник на усі випадки життя. Чоловік зволожує ним татуювання (на стадії 1-3 тижнів після сеансу, не раніше), лікує сухість шкіри, подразнення після гоління і т.д. Також він добре бореться з тріщинами на губах.


⚫ CeraVe Moisturising Lotion - улюблений засіб для щоденного зволоження. Перепробували багато, проте саме цей, за словами чоловіка, дає реальне зволоження без ефекту плівки на обличчі. Розділяю думку коханого, засіб справді здатен зробити шкіру настільки зволоженою, що іноді почуваю себе дельфіном.


⚫ Спрей з міноксидилом купувався для мене, проте борода чоловіка сказала: "Мені необхідніше!". За 6 місяців використання засіб замітно загустив бороду, а головне заросли місця травм та шрамів, які завжди пустували.


⚫ Мій FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ перекочував до чоловіка, бо сонце не жаліє нікого. Крем приємний, не дуже помітний, а головне добре справляється зі своїми задачами. Бо я хочу, щоб мій чоловік в 50 був DILF, а не печеним яблуком.


⚫ Так вже сталося, що в дружини з загостреним ольфакторним чуттям - чоловік з абсолютно стриманими ароматичними смаками. Ще з першої нашої зустрічі він користувався класичним Boss Bottled, і користувався б ним і надалі, якби не я. Зараз у нього в колекції близько 10 відливантів та повнорозмірок: від "Dark Lord" Kilian, "Mandarino di Amalfi" ТФ до попсового "1 Million".

Проте і я, і чоловік найбільше любимо "Roi d'Orient" від Rituals. Я придбала цей парфум в якості подарунку на Різдво в фірмовому магазині в Німеччині. І "Roi d'Orient" підкорив чоловіка з перших розпилень. Цей прекрасний пряний парфум назавжди в моєму серці, відгукуватиметься теплом рідної людини.