Кузя Ю-а

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Я безмежно люблю смарт догляд.

Під цим терміном я маю на увазі , пшикнув, натер, забув і все одно краса! 🤣 Ну лякають мене от ці всі мега схеми з кислотами і іншими штуками. Хоча, можливо колись хтось запропонує проіесійну підтримку на підсажування до того догляду і я зголошусь )

) А поки... я обрала і обираю вже понад 7 років - диски від stridex, що глушать усі висипання. Додам, що в них немає маркетингу, якихось космічних інгридієнтів, чи всякої казкової живності. Я в це не вірю і підтримую думки Тамари Комарницької і іі погляд на усіляки маркетингові завлєкухи :)

Отже, відлякуючим фактором в цих дисках є саліцилова кислота.

Саліцилова кислота являє собою бета-гідроксикислоту (ВНА), органічну сполуку, яку як компонент екстрагують з кори верби. Вона міститься у величезній кількості рослин, забезпечуючи їх правильне зростання та розвиток.

Саліцилова кислота має ліпофільну молекулу, завдяки чому добре розчиняється в жирах і спирті та погано розчиняється у воді. Це дозволяє проникати через сальний шар на шкірі крізь пори, очищаючи їх. Можна сказати, що це найкращий антибактеріальний компонент, який знайшов своє особливе застосування у догляді за вугровою, комбінованою та жирною шкірою, з проблемою чорних точок. ‼️ Саліциловим спирттом, за пару грн з аптеки весь час користувалась моя мама. І якось підсвідомо, я довіряю цьому методу 💛

Протираючи личико періодично, чи до прикладу в дні критичні я зменшую висипи та почервоніння!

‼️Але не забуваємо використовувати сонцезахисний крем, і не перебільшувати кількість і частоту, щоб знизити ризик подразнення. ‼️

Дякую, хто прочитав мою лекцію :)

Ваша не лікар Кузя, що обожнює кожну з вас, моя бьюті компашка 💋