Alina Litva

Beauty підсумки: найкраще за рік

Нагадаю, підсумки за 2022 можна почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/2117/

Минулого року обійшла декоративку стороною, цього - стартую з неї.

  1. Chanel Les Beiges Eau De Teint - ціна не найприємніша, але якість вища за всякі похвали. Все, що стосується рівного, сяючого і природного тону - виключно Chanel. Пробувала різні тональні засоби і з люкс-сегмента, і більш бюджетні, але нічого кращого не знаходила.
  2. Armani luminous silk concealer - темні кола повністю не перекриває, але рука, як і раніше, тягнеться до нього. Підходить для сухої зони під очима, ідеально підсвічує.
  3. Контуринг Westman Atelier Biscuit - це, найімовірніше, те, що я буду замовляти завжди. Ним я зменшую і додаю об'єм там, де це необхідно. Часто використовую в макіяжі очей: додаю тінь у складку верхньої повіки і по війковому контуру на нижній повіці.
  4. Рум'яна Rose inc у відтінку heliotrope - дуже подобається легка основа, тушується просто, має вигляд здорового рум'янцю. У інших брендів є більш рідкі рум'яна - вони легко розносяться, але й також легко стираються. Густіші займають більше часу при розподілі по шкірі. Rose inc - золота середина.
  5. Маленький солярій у баночці - бронзер Charlotte Tilbury Beautiful Skin Sun-Kissed Bronzer. У мене їх 2 - найсвітліший fair, тому для мене він водночас і скульптор, і потемніший medium - як бронзер наношу його доволі широко, водночас малюю засмагу і підкреслюю рельєф обличчя.
  6. LN pro гель для брів - відмінно фіксує мої густі брови. Важливо наносити зовсім небагато гелю, щоб не залишалося білих грудочок.
  7. Улюблене комбо для губ - пептид Rhode і олівець Charlotte Tilbury Iconic nude, останньому аналогів просто не існує. Магія цього олівця в м'якості та стійкості. Якщо ви шанувальниця олівця Nyx nude beige і в ньому вам не вистачало крапельку розовинки, то сміливо беріть iconic nude. Пост про пептид тут https://club.makeup.com.ua/looks/18999/
  8. Bobbi Brown lip tint - сяючий пігментований бальзам, зволожує, тинтує.
  9. Коричнева туш для вій Ysl beauty lash clash. У мене не обсипається, відмінно тримається і дає класний об'єм. Сіро-блакитні очі робить яскравішими.
  10. By Terry Terrybly mascara - не обсипається, не відбивається, без вау ефектів, але кращих альтернатив у сливовому кольорі не знаю.

Нудні фаворити (деякі повторюються з року в рік)

  1. Очищення - Allies of skin https://club.makeup.com.ua/looks/15874/
  2. Кислотний продукт - легендарний р50 https://club.makeup.com.ua/post/1827/
  3. Зволоження - Reviderm de-stress, BR Placenta, BR Dermopurifiante.
  4. Актив - ніацинамід від Allies of skin https://club.makeup.com.ua/post/16438/
  5. Пептиди - Peptide Multiplex Revitalizing Concentrate від Age stop: живить, відновлює, справді розгладжує, надає нереального сяйва, вирівнює тон, заповнює мімічні зморшки. Насичена текстура, яку потрібно використовувати строго за інструкцією бренду, тоді він вбирається майже в нуль і дає шикарний ефект наповненої і підтягнутої шкіри. Однозначно йде у фаворити цього року.
  6. Allies of skin для шкіри навколо очей - за достатньої дози легко розподіляється, поглинається не повністю. Справляється з усім заявленим функціоналом.
  7. Маска BR Vivant неперевершене очищення. Другий за любов'ю засіб Biologique recherche, після лосьйону p50. Для моєї комбінованої шкіри це ідеальне sos-відновлення, очищення, одночасне матування і зволоження.
  8. Сонцезахист - Elta MD UV Clear SPF 46 безмасляна формула для шкіри, схильної до вугрового висипу і гіперпігментації. Надає шкірі природного сяйва, має вологий фініш.
  1. Зволожувальний крем Bioderma - база. Детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/2645/
  2. Гіперкератоз, вростання, проблемна шкіра - диски Stridex.
  3. Найкращий друг для тіла - REN Atlantic Kelp & Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub. Основа складається з пом'якшувальних кремових компонентів рослинного походження, англійської солі Епсома (магнезія) і морської солі. Не жирний, без синтетичних ароматизаторів і без явно хімічного складу. Дуже рекомендую!
  4. Акупунктурний килимок (аплікатор Кузнєцова) - антицелюлітний продукт, який мене вразив)) Зникає навіть застійний целюліт. Відчутний результат уже через 2 тижні.
  1. Шампунь Ducray - коли мені потрібен додатковий об'єм/знаю, що буду укладати волосся, беруся за нього (не на кожен день). https://club.makeup.com.ua/post/17069/
  2. K18 Peptide prep ph-shampoo - на кожен день https://club.makeup.com.ua/post/16645/
  3. K18 mask для відновлення сухого та пошкодженого волосся. Нового фаворита не з'явилося. Update щодо застосування від виробника: вимити волосся і нанести к18, почекати 4 хв, нанести кондиціонер і змити. https://club.makeup.com.ua/post/1807/
  4. Redken Acidic bonding conditioner відновлювальний кондиціонер - всі обіцянки виконує, не обтяжує. Наношу після маски к18.
  5. Saryna Key Damage Repair Pure African Shea Butter - маска хороша в моменті, плюс має накопичувальний ефект. Детальніше https://club.makeup.com.ua/post/22420/
  6. Gisou hair oil - мій порятунок не перший рік! Перед сушінням я наношу цю олію на кінчики і яким би вбитим волоссям не було, олія завжди його оживляє. Якщо мені хочеться більше зволоження і живлення, то я наношу олію на всю довжину і йду спати з косичкою. https://club.makeup.com.ua/post/5672/
  7. System 4 маска-пілінг О - улюблений формат глибокого очищення шкіри голови.

На який засіб з мого списку зробити детальний огляд?

Розкажіть, що вас дуже сильно потішило з догляду в 2023?