Ta_nyaaaaaaa

Найсмачніші парфуми EVER 🥰🫶🏻 Golden Sand від Al Rehab ❤️

Дівчаткааа, спішу поділитися враженнями про офігезні масляні парфуми Golden Sand 🤤❤️ Вони так швидко заволоділи моєю прихильністю, що я сама дуже здивована. До них тягнеться рука щодня 🙃

Golden Sand з'явився у мене разом з Choco Musk. Писала про нього декілька дні тому - https://club.makeup.com.ua/post/21286/ Усім раджу до перегляду огляду, хто ще не бачив)

Ці олійні парфуми належать до гурманських ароматів.

Дублюю піраміду:

Початкова нота: Амбра, Карамель
Нота серця: Квіткові ноти, Уд
Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мускус

Формат олійних парфумів для мене виявився дуже зручним, я швидко пристосувалася і полюбила його.

Ролик працює на відмінно, гарно дозує парфуми, без надлишку рідини, саме потрібну кількість.

Знову наголошую на тому, що мені подобається розмір флакону, а також прикольний відбиток назви бренду на ковпачку. Ох, ця увага до деталей ☺️

Об'єму 6 мл вистачить надовго саме завдяки олійному формату та концентрації продукту.

Ціна дуже приваблива, супер бюджет - варіюється у межах 100-150 грн.

Передусім з першим вдихом я відчуваю солодку, тягучу карамель, навіть сказала б іриски, такі ванільно-вершкові, мммм😋 Це ті самі іриски з дитинства, але ніжні-ніжні, що не прилипають до зубів, а тануть у роті 🤤 Далі мені здається, що я роблю перший кусь іриски, а звідти витікає соковитий конфітюр з абрикосів чи персиків, ідеально поєднуючись в один смак 🍑

Одну, другу мить і в цей палкий танець смаків вступає уд. Саме завдяки ньому тепер аромат починає асоціюватися з легким фруктовим кальяном...димненько, смачно, соковито ⚱💨💦

Крім описаного, я відчуваю легкі акценти квітів у ароматі, не можу сказати яких саме, але приємна нота. Відіграє в ароматі так, наче той перший весняний букетик💐.Однак солодкавість більш потужна, тому інші ноти відчуваються не так яскраво.

У яку погоду краще звучить? Як щодо стійкості?🤔

Мені більше подобається як аромат "сидить" на тілі в сонячну, теплу осінню погоду і, відповідно веселий настрій. Саме тоді він звучить більш м'яко і приємніше, ніж у холод. Стійкість на тілі, як і в Choco Musk - близько доби. Після 14+ год Золотий Пісок на мені дещо стихає, однак залишається відчутним. На одязі аромат зберігається до прання.

У холодну погоду та більш сумний настрій, кволе самопочуття аромат не такий м'який і солодко-теплий, проте такий же приємний.

Напевно найкраще цей аромат звучатиме на теплій шкірі. Але і на холодній він мені подобається не менше)

Шлейф від Золотого Піску просто нереальний, мені здається тягнеться на метри. Він так і манить хоча б запитати, що за парфум на тілі) Саме це питання я і отримала уже в перший день використання парфуму, коли я його ще не зовсім зрозуміла.

Цей аромат я хочу використовувати як осінню і зимою, так і ранньою весною, коли ще не дуже спекотно. Такий він мені комфортний і теплий. З ним я наче знову опиняюся в дитинстві вдома у бабусі 🥹 яка варить абрикосове варення і згодом частує смачнющими ірисками на домашніх вершках 😋 (до того моменти, доки не починає проявлятись димність аромату, тут асоціації з дитинством зникають 😂)

Приблизно так Golden Sand від Al Rehab став моїм улюбленцем. Здається, я знову полюбила солодкі аромати. Але не прості приторне солодкі, а цікаві, "дорослі", бо з димком, обволікаючі аромати 🤤

До замовлення парфумів Al Rehab, я вважала, що не люблю солодкі парфуми. Від слова ВЗАГАЛІ. Але це зовсім інша солодкість, це не той рівень солодкий парфумів. Gloden Sand:

🟢 стали улюбленими парфумами, до яких тягнеться рука щодня. Так, вони сподобалися більше, ніж Choco Musk;

🟢 надвисокий показник стійкості;

🟢 мега-бюджетні;

🟢 приємна, тягуча, обволікаюча солодкість;

🟢 викликає приємні, смачні асоціації;

🟢 невеликий розхід, у зв'язку з чим вистачить надовго;

🟢 по різному, але не менш цікаво грають у різну погоду/настрій;

🔴 може бути не для всіх зручний формат (олійних парфумів, хоча є такий же спиртовий варіант), однак для мене цілком нормально.

Отож для себе я мінусів не віднайшла. Відчуваю, буду користуватися поки не набриднуть 🙃

Golden Sand сподобався мені більше, ніж Choco Musk через м'якість і тягучість, не таку потужну солодкість. Якщо з Choco Musk я могла переборщити і від солодкої-солодкої ванілі ад нудить і тріщить голова, то з Golden Sand такого не траплялось. Ним просто не вийшло б "переборщити". Крім того, незважаючи на зміни настрою, рука набагато частіше тягнеться таки до Золотого Піску. От просто пряме попадання в сердечко ❤️

І ще хочу сказати, що я скоріш за все не зупинюся на цих двох ароматах від Al Rehab, бо після здобуття настільки позитивного досвіду з їх масляними малютками, хочеться спробувати ще цікавинки, але можливо уже на весняно-літній період.

Хочу висловити окрему подяку Strange Love, Швець Карині та іншим дівчатам, завдяки яким я придбала ці аромати. Вони варті кожної копійки і я вважаю, що навіть більше, але нехай це залишиться нашим секретиком 🤫

Дякую за увагу! 💕