🪽Kate Rina🪽

Дівчина з ароматом Chanel👑

Дівчина з ароматом Chanel👑

Колись я була шанувальницею парфумів Chanel, ось ці аромати були в моєму користуванні ! Деякі зашили приємні спогади , але деякі не підійшли !

🖤Gabrielle Тооркнувшись шкіри, розкривається сонячними бризками цитрусових - солодкістю мандарина і терпкістю грейпфрута в обрамленні променів стиглої чорної смородини. Серце парфумів розпускається пишним букетом білих квітів, у якому томний іланг-іланг відтінений ніжним апельсиновим цвітом і чуттєвим жасмином, а розкішна тубероза задає тон всій композиції. Поступово пом’якшуючись, аромат являє базову ноту - тандем мускусу й сандалу.

Цей аромат вінтажний,елегантний, але мені здається , підійде красуням за 50. Дуже стійкий ! Нажаль , мені не підійшов!

Як і аромат 🖤Chanel Coco Mademoiselle ! На вершині парфумерної піраміди – зухвалий цитрусовий акорд. Бергамот і апельсин поєднуються в тонізуючий коктейль, який піднімає настрій і заряджає позитивом. У «серце» розпускається розкішний букет із жасмину та троянди. Їх чуттєве пахощі привносять ніжність та витонченість у композицію. У фіналі переважає димний ветивер у поєднанні з важким запахом пачулів. Цей аромат красиво звучить у холодну пору року і жінці за 50. Ці парфуми віддала мамі . І на ній вони чудово звучать

Дівчина з ароматом Chanel👑
Дівчина з ароматом Chanel👑

Багато років назад користувалась 🩷Chanel Chance Eau Tendre , і мені він дуже подобався!

Композиція складена з ніжних квіткових і строгих шипрових акцентів, які зростаються в розкішну і бентежну симфонію. Початкова нота наповнена звучанням айви та грейпфрута, які ефектно з'єднуються один з одним в чуттєву кисло-солодку мелодію. Серце пахне мрійливими акордами гіацинта й жасмину, які доповнюють іскристу свіжість цитрусових теплотою та солодкістю. Чарівний шлейф, який здатний запаморочити голови навколишнім, складається з амбри, ірису, кедра та мускусу.

Цей аромат мені здається підійде як дівчині так і жінці у будь якому віці , дуже стійкий ! Є в ньому така нота , яка є тільки в Chanel. По різному звучить , в залежності від погоди !

Щє в моєму користуванні була туалетна вода 💚Chanel Chance Eau Fraiche.

До складу ароматичної композиції увійшли ноти пачулі, ванілі, ветивера, зерен рожевого перцю, мускусу, ноти цитрусів, жасмину, троянди, ірису, гіацинту та амбри. Парфум Chanel Chance Eau Fraiche надзвичайно прекрасний у своєму звучанні! Дуже свіжий аромат , підійде на весну літо . Стійкий , на волосі так приємно пахне !

Ці аромати залиши приємні спогади !