Олена Романюк

#notscarywithmakeupclub 🎃Відновлення захисного бар'єру шкіри з CeraVe 🎃

#notscarywithmakeupclub 🎃Відновлення захисного бар'єру шкіри з CeraVe 🎃

Що ж таке кераміди або цераміди?

З латини слово cera означає віск, звідси, зрозуміємо, що цераміди (кераміди) - це жири (ліпіди), які в нормі присутні у верхньому шарі нашої шкіри, захищають її від зовнішнього негативного впливу (ультрафіолет, холод, забруднення, дим) і утримують вологу.

Якщо в цьому шарі шкіри відбувається порушення, через несприятливі погодні умови, відсутність санскріну, агресивні косметичні засоби + з віком знижується природне виробництво власних церамідів, то збільшується ризик виникнення алергії, проникнення небажаних мікробів і шкіра втрачає дорогоцінну вологу.

Саме тут на допомогу нам приходить косметика у складі якої є такі важливі для шкірного бар'єру цераміди.

Для мене, беззаперечно, це косметика від CeraVe, що містить унікальне поєднання трьох важливих керамідів, які інкапсульовані, тобто забезпечать тривале зволоження і захист шкіри!

Моя історія :

Влітку, особливо серпень місяць, я страждаю сезонною алергією на амброзію 😒.

Алергія зачіпає не лише ніс, очі, загальне самопочуття (бо це своєрідна інтоксикація організму), але й страждає шкіра. З нормальної вона переходить в стан зневодненої, в дні загострення (спека, вітер) до неї неможливо доторкнутися, підкреслюються усі мімічні зморшки, під очима - пустеля, звичні крема лягають мертвим шаром 😭

Справжнім рятівником став для мене нічний крем від CeraVe, який я придбала завдяки розлогим та пізнавальним постам дівчат-авторок клубу ❤. Він дійсно допоміг моїй шкірі у важкий літній період. Відчуття зволоження, комфорту потішило з першої хвилини використання. Тепер цим кремом я завершую вечірній догляд, наношу після гіалуроновї кислоти чи після сироватки з ретинолом. Шкіра зволожена, розгладжена, усі активні компоненти "закриті" кремом.

Тепер в моєму щоденному догляді є глибокочищуючий гель та сироватка з ретинолом від CeraVe. Ці засоби теж містять важливі кераміди, що особливо потрібно у застосуванні ретинолу! І скажу одразу, що з ретинолом я потоваришувала, хоча боялася 😁

Не бійтеся незнайомих назв в косметиці, вивчайте їх, приділяйте увагу своїй шкірі, дбайте про неї, вона виконує неабияку функцію!