ksnklb

Що закінчилось у жовтні 🍂

Що закінчилось у жовтні 🍂

Насправді більшість баночок закінчилось ще у середині жовтня, але я наполегливо чекала кінця місяця і тепер я можу з ними попрощатись😄.

Набір StoyanA: тонік, пінка та крем – чудові засоби, користуватись ними одне задоволення, мають ніжну дію, допомогли покращити стан шкіри. Закінчились і вони, і термін придатності, на жаль, користувалась би далі.


Kayan Professional Scalp & Hair Scrub – дуже класний скраб, консистенція ніби желе зі скрабуючими частинками, дає легку ментолову прохолоду. Добре очищає шкіру голови, не заплутується у волоссі, освіжає. Під кінець використання залишки присохли по стінках баночки, але і без цього мені його вистачило на 5 місяців.


Парфумоване рідке мило для рук "Rose Wine" – тут все ідеально: миття, аромат, консистенція, розхід, не сушить руки. Маю не одну таку баночку і використовую їх повторно.


ABOUT hair Detox & Repair Charcoal Detox Cleanser – не поганий пілінг для шкіри голови, він без скрабуючих часточок і має дуже приємний запах. Одного такого тюбика вистачить на 2-3 рази. Для сухої/чутливої шкіри може не підійти.


Tink Superfood For Body Avocado & Shea Butter – доволі не поганий крем для рук у зручному форматі. Мені дуже подобається така баночка, але по стінках залишився крем. Для сухих/дуже сухих рук може бути замало зволоження.


Mermade What A Melon SPF 6 – хороший бальзам для губ, зволожує їх, виглядає не нав'язливо і до нього не прилипає волосся. Надає губам сяйво та рожевий відтінок.


Mermade Hi-Hey-Holiday – так і не зрозуміла аромат, не мій. Але приємний, квітковий.


Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum – неймовірно естетична сироватка, з також баночкою б'юті рутина заграє новими барвами😉. І по дії вона хороша, але її в мене забрала мама, бо там є вітамін C, а їй дуже подобається його дія.


Mermade Night In Paris – хороший лосьйон, спочатку тіло слизьке після нього, але він швидко вбирається у шкіру і дає чудовий аромат. Аромат саме цієї баночки просто смачнючий🤤🍒. Він зігріває своєю солодкістю, з ним відчуваю себе цукерочкою, типу "п'яна вишня"😄.

Пройшлась по баночках дуже швиденько, бо якщо чесно треба було писати цей допис "по гарячих слідах", а так ці баночки стояли, чекаючи уваги, і з часом стали для мене просто пустими баночками😄.