Анастасія Фоміна

мій ранковий догляд з продуктами Biono🫶🏻

Наразі мій ранковий догляд за шкірою наповнений продуктами,які будуть забезпечувати хороше зволоження та захист моєї шкіри впродовж усього дня.Також при виборі продуктів,які ввійдуть в мою ранкову рутину я обирала ті,які будуть ще допомогати боротися з моєю недавньою проблемою-висипи.

На цей бренд я звернула свою увагу випадково.Я почитала відгуки,подивилася розбір складу продуктів,ну і ціни були не надто страшні.Тому обрала для себе крем та сироватку.

Ну дуже мені сподобалося пакування продуктів,як і у картоні,так і безпосередньо баночки в склі.Як на мене доволі естетично.

Крем має зручний дозатор та хороший об'єм 50 мл.

Сировотка має піпетку,яка доволі достатньо набирає продукту та стандартний об'єм для сироваток 30 мл.

Крем заявлений як для проблемної шкіри,містить пребіотики та екстракт зеленого чаю,принаймні так пише виробник.Склад я розбирала у програмі ,фото прикріплю.Крем легкий за текстурою,має трав'янистий аромат,швидко поглинається,не залишає жирної чи липкої плівки на обличчі.

Чи бореться цей крем з висипами,складно сказати,бо висипи лікувати лише доглядом складно,тут лише комплексна робота.Я дотримуючись певних обмежень в харчуванні,виконуючи усі етапи правильного очищення шкіри,змогла посяним того,що висипи зменшилися,Але казати,що це заслуга крему я не буду.

Мені крем сподобався,він дає зволоження,хоч і не сильно,моїй комбінованій шкірі він підійшов,висипів нових не викликав,пори не забив.

Я загалом сироватки раніше не розуміла і мені здавалося,що вони безглузді,та і не так багато у мене їх було.Цю я обрал теж по складу та відгукам,ну і плюс освітлення пост акне,мені б не завадило.

Однак,ця сироватка непогано справляється як додаткове джерело зволоження для моєї шкіри.Знову ж таки наголошую,моя шкіра комбінована і схильна до сухості лише в осінньо-зимовий період,тому занадто живлячих продуктів я не шукаю.Тут у нас легка,майже водяниста текстура,теж трав'янистий аромат,приємно розприділяється,миттєво поглинається,розгладжує шкіру,але може трохи давати липкості,тому закриваю її кремом обов'язково.Щодо заявленої властивості освітлення-нажаль поки я її не бачу,хоча користуюся нею вже близько місяця.Але у якості додаткового зволоження вона для мене ідеально підійшла.Склад до речі по програмі в неї теж непоганий.

Додам вам фото текстури крему та сироватки.

Мені ці продукти дуже сподобалися,вони підійшли мені,а це вже великий плюс.

І якщо що,я не косметолог і рекомендувати щось конкретне не можу,а от поділитися своїм досвідом використання певних продуктів можу і ділюсь.Дякую ,що читаєте🥰