мій ранковий д огляд з продуктами Biono🫶🏻
Наразі мій ранковий догляд за шкірою наповнений продуктами,які будуть забезпечувати хороше зволоження та захист моєї шкіри впродовж усього дня.Також при виборі продуктів,які ввійдуть в мою ранкову рутину я обирала ті,які будуть ще допомогати боротися з моєю недавньою проблемою-висипи.
На цей бренд я звернула свою увагу випадково.Я почитала відгуки,подивилася розбір складу продуктів,ну і ціни були не надто страшні.Тому обрала для себе крем та сироватку.
Пакування
Ну дуже мені сподобалося пакування продуктів,як і у картоні,так і безпосередньо баночки в склі.Як на мене доволі естетично.
Крем має зручний дозатор та хороший об'єм 50 мл.
Сировотка має піпетку,яка доволі достатньо набирає продукту та стандартний об'єм для сироваток 30 мл.
Крем анті-акне
Крем заявлений як для проблемної шкіри,містить пребіотики та екстракт зеленого чаю,принаймні так пише виробник.Склад я розбирала у програмі ,фото прикріплю.Крем легкий за текстурою,має трав'янистий аромат,швидко поглинається,не залишає жирної чи липкої плівки на обличчі.
Чи бореться цей крем з висипами,складно сказати,бо висипи лікувати лише доглядом складно,тут лише комплексна робота.Я дотримуючись певних обмежень в харчуванні,виконуючи усі етапи правильного очищення шкіри,змогла посяним того,що висипи зменшилися,Але казати,що це заслуга крему я не буду.
Мені крем сподобався,він дає зволоження,хоч і не сильно,моїй комбінованій шкірі він підійшов,висипів нових не викликав,пори не забив.
Сироватка освітлююча
Я загалом сироватки раніше не розуміла і мені здавалося,що вони безглузді,та і не так багато у мене їх було.Цю я обрал теж по складу та відгукам,ну і плюс освітлення пост акне,мені б не завадило.
Однак,ця сироватка непогано справляється як додаткове джерело зволоження для моєї шкіри.Знову ж таки наголошую,моя шкіра комбінована і схильна до сухості лише в осінньо-зимовий період,тому занадто живлячих продуктів я не шукаю.Тут у нас легка,майже водяниста текстура,теж трав'янистий аромат,приємно розприділяється,миттєво поглинається,розгладжує шкіру,але може трохи давати липкості,тому закриваю її кремом обов'язково.Щодо заявленої властивості освітлення-нажаль поки я її не бачу,хоча користуюся нею вже близько місяця.Але у якості додаткового зволоження вона для мене ідеально підійшла.Склад до речі по програмі в неї теж непоганий.
Додам вам фото текстури крему та сироватки.
Висновок
Мені ці продукти дуже сподобалися,вони підійшли мені,а це вже великий плюс.
І якщо що,я не косметолог і рекомендувати щось конкретне не можу,а от поділитися своїм досвідом використання певних продуктів можу і ділюсь.Дякую ,що читаєте🥰
Коментарі (0)