Катя Джей

Лак, який "дихає" та не псує нігті

Лак, який "дихає" та не псує нігті

Якось я вирішила відростити нігті - довгі та міцні. Для багатьох жінок у цьому немає нічого складного, але для мене це фактично нерозв'язна дилема.

Свої нігті у мене дуже тонкі та ламкі. Я можу пити які завгодно вітаміни та біодобавки, але проти генетики нічого не вдієш. Тому, щоб відростити довгі нігті та отримати бажаний манікюр, доводиться ще й дбати про безпечне покриття.

Ось так я й натрапила на лак від Inglot, який позначався як максимально безпечний для здоров'я нігтів.

До того ж, виробником було зазначено, що з покриттям O2M Breathable Nail Enamel лак на нігтях дихатиме, незалежно від того, скільки шарів ви нанесли.

До складу цього інноваційного продукту входить полімерний матеріал KS-02, а якщо простіше - та сама речовина, з якої виробляють контактні лінзи для очей.

Лак, який "дихає" та не псує нігті

Серед представлених відтінків мені найбільше сподобався 677 – гарний нюдовий тон бежевого кольору. Саме його я й придбала.

За відчуттями це виявився цілком стандартний лак: O2M Breathable Nail Enamel пахне практично так само, як і решта лаків для нігтів, рівномірно наноситься на нігтьову пластину, має зручний пензлик і тримається досить довго, якщо нанести його в два шари.

В описі продукту я натрапила на рекомендації виробника про те, що цей лак варто використовувати тільки в поєднанні з базою і закріпителем О2М з тієї ж серії. Що цілком логічно, тому що якщо ви нанесете звичайний закріплювач поверх дихаючого лаку, то всі його незвичайні властивості миттєво пропадуть.

Однак я не купувала ні бази, ні верхнього покриття і використовувала тільки лак.

На даний момент я користуюся покриттям Inglot серії O2M Breathable Nail Enamel більше року, і можу сказати, що він дійсно не псує нігті. З мінусів відзначу лише убогу палітру представлених відтінків. Їх дуже мало.

Отож, якщо у вас ослаблені і ламкі нігті і ви знаходитесь в пошуках покриття, яке не погіршить наявні проблеми - цей лак створений спеціально для вас.