Катя Джей

Кремові рум'яна LAMEL: так чи ні?

Кремові рум'яна LAMEL: так чи ні?

Напевно, складно уявити класичний макіяж без рум'ян - вони освіжають обличчя, стираючи з нього ознаки втоми, а ще правильно підібраний тон рум'ян вигідно підкреслює колір шкіри та тон очей.

Ще якихось двадцять років тому особливої різноманітності текстур або кольорів не було. Рум'яна для щік незмінно мали консистенцію пресованої пудри та вбогу палітру відтінків: яскраво-рожевий, цегляний та червоний.

Згодом з'явилися рум'яна в кульках, і на той момент це був справжній косметичний прорив у б'юті-індустрії - про баночку із заповітними кульками мріяла кожна.

А ще пізніше нарешті з'явилися кремові рум'яни. Вправлятися з ними було значно складніше, ніж із класичними сухими, проте вони швидко завоювали кохання жінок по всьому світу.

Саме про один із таких продуктів я й розповім сьогодні. А якщо точніше, мова піде про кремові рум'яни BB Blush від бренду LAMEL Make Up.

Кремові рум'яна LAMEL: так чи ні?

Отже, що ж у них хорошого? Насправді, список переваг досить значний.

BB Blush від LAMEL Make Up мають доступну вартість та дуже великий об `єм (як для подібної категорії товарів). Це важливо, якщо ви користуєтеся рум'янами щодня і бажаєте при цьому заощадити.

Крім усього іншого, ці кремові рум'яна мають неймовірну пігментацію. Тінт у BB Blush настільки концентрований, що навіть маленької крапельки продукту вам вистачить для того, щоб досягти ефекту інстаграмних рожевих щічок.

А ще рум'яна від LAMEL неймовірно стійкі. Навіть якщо ви потрапите під дощ, ваш чарівний рум'янець нікуди не подінеться.

На даний момент палітра рум'ян BB Blush включає чотири універсальні відтінки: червоно-рожевий, яскраво-рожевий, персиковий і бронзовий. Тож підібрати свій ідеальний колір зможе кожна.

А тепер трохи про упакування. Виробник пакує свій товар у щільну тубу з приємним відтінком рожевого золота. Чорний ковпачок, що закручується, надійно утримує рум'яна всередині, запобігаючи протіканню продукту.

Щоб видавити з туби краплю рум'ян, необхідно докласти певного зусилля, так як діаметр отвору в дозаторі не дуже великий - це зручно, оскільки з цими тінтовими рум'янами легко переборщити.

BB Blush від Lamel Make Up мають густу кремову текстуру, яка особисто мені більше нагадує гель. Запах у продукту практично відсутній.

Я придбала рум'яна у відтінку 402 – це досить яскравий рожевий, трохи ляльковий, але дуже приємний для очей. Він добре освіжає, але може здаватися занадто зухвалим, якщо нанести більше, ніж потрібно.

Цікаво, що в тубі та при видавлюванні ці рум'яна мають виражений кораловий підтон. Однак коли ви розподілите їх по шкірі та розтушуєте, вийде чистий рожевий відтінок.

А тепер про те, що мені не сподобалося у популярних бюджетних рум'янах BB Blush.

Саме завдяки тому, що засіб має густу та дуже пігментовану структуру, він дуже складний у нанесенні. І якщо ви випадково переборщите з кількістю рум'ян, відтерти їх зі шкіри обличчя буде дуже непросто, адже вони неймовірно стійкі.

Таким чином, з продуктом від LAMEL можна легко зіпсувати навіть ідеальний макіяж. Тож ці кремові рум'яна вимагають акуратного нанесення і не вибачають помилок.

Не сподобалося мені також те, що я не виявила заявленого виробником сатинового фінішу. Іншими словами, якщо вірити тому, що надруковано на тубі, рум'яна повинні залишати на шкірі легкий шовковий відлив, тим самим підсвічуючи обличчя.

Насправді ж BB Blush швидко схоплюються і застигають на шкірі, набуваючи матовості і забиваючись у пори. Крім того, вони наголошують на її текстурі, що для мене виявилося критичним. Ніякого вологого сяйва та кремовості тут немає.

Загалом, це непоганий продукт за вигідною вартістю. Якщо, звичайно, вас не бентежать його недоліки.