Катя Джей

Чудова кремова помада на зиму

Чудова кремова помада на зиму

Я продовжую копошитися у бюджетному сегменті у пошуках справжніх скарбів. І сьогодні я хочу поділитися своєю думкою про прекрасну кремову помаду від турецького бренду Topface.

Я придбала її у відтінку 010 – Honey Milk: це коричневий нюд з невеликим рожево-сливовим підтоном. Чомусь бачила у деяких відгуках скарги на те, що вона надто темна. Однак я б назвала цей тон середнім - він точно не затемний, хоча і не дуже світлий.

Одним словом, це дуже гарний базовий нюд на кожен день.

Разом із контурним олівцем, що на пару тонів темніше помади, виходить чудовий дует, який ніколи не набридне.

Чудова кремова помада на зиму
Чудова кремова помада на зиму

Помада запакована в щільну картонну коробку, що є досить приємним моментом. Футляр Instyle Creamy Lipstick виготовлений з пластику. Користуватися їй зручно – нічого не хитається і не відвалюється.

Текстура у помади від Topface справді кремова, але при цьому не жирна і не липка.

Вона відмінно лягає на губи і непогано тримається, не сушить і не підкреслює недоліки. Вона комфортна в носінні і має ненав'язливий аромат пудри.

Instyle Creamy Lipstick чудово підійде на осінньо-зимовий період, губам з нею буде дуже добре навіть у вітер та мороз.

Iнтенсивність відтінку можна варіювати: нанести легенько суто для ефекту зволоження як відтінковий бальзам або нафарбувати вуста щільним шаром для отримання насиченого кольору.

Кремова помада від Topface зовсім не відчувається на губах і, що дуже важливо, не скочується. За відчуттями часом здається, що її взагалі немає на губах – настільки вона невагома.

Якщо нанести її пальцем або пензликом, виходить дуже гарний ефект зволожених губ, що мають більш насичений тон.

Абсолютно точно раджу кремову помаду Instyle Creamy Lipstick всім, у кого взимку дуже сохнуть губи, і хто не може носити матові текстури.