YuliHrytskoff

Щомісячна рубрика «Оновила манікюр»

Щомісячна рубрика «Оновила манікюр»

Хоч з попередньо зробленого манікюру пройшло тільки два тижні, але я вирішила позачергово оновити дизайн. Видно, попередній був для мене дещо затемним і я якось не зовсім комфортно почувалася із ним, хоч і темні відтінки лаків дуже люблю…

Отже, переходимо до процесу манікюру. Знімаємо наявне покриття, виконуємо гігієнічний манікюр, надаємо вільному краю нігтя бажану довжину та форму. Бафом чи м'якою пилкою акуратно запилюємо нігті.

Тепер приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. Ретельно обезжирюємо нігтьові пластини, тонесеньким шаром, в жодному разі не торкаючись шкіри, наносимо праймер та даємо йому просохнути на повітрі декілька хвилин. Далі – наносимо базу з вирівнюванням, просушуємо в лампі. Всі нігті покриваємо гель-лаком одного кольору (в мене використаний Komilfo G026 – напівпрозорий бузковий з голографічним мікроблиском), просушуємо. Повторюємо другий шар лаку та також просушуємо.

Далі – дизайн. Вирізаємо обрані слайдери, розмочуємо хвилинку у воді, щоб вони легко відділилися від основи, промокаємо їх від лишньої води безворсовою серветкою та акуратно переносимо на нігті. Розрівнюємо слайдери безворсовою серветкою або ж манікюрним копитцем.

Покриваємо всі нігті топом, де слайдери – у два шари. Просушуємо.

Знімаємо липкий шар. На кутикулу наносимо олійку (за бажанням).

Любуємося результатом)

Матеріали, використані у манікюрі:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Komilfo № G026.

Щомісячна рубрика «Оновила манікюр»