Вікторія

Перші враження від пілінгу

Перші враження від пілінгу

Про цей пілінг я дізналася з допису Ані https://club.makeup.com.ua/post/20686/?page=1#comments, де вона показала дуже хороший результат від застосування. Мені стало дуже цікаво теж спробувати таку штуковину і я кинула її до віш-ліста. І от, він з'явився у наявності, а через декілька днів і у мене)

Цей пілінг відноситься до професійних, купувати його треба разом з нейстралізаром. Просто так його змити не вийде, кислоти будуть продовжувати діяти, поки не перетворять нас на зомбі... або не залишать опіки. Тому, підходимо до діла серьйозно. На упаковці написи лише польською та англійською, і не вказано, скільки його треба тримати. Я вирішила робити, дівчина з поста. Склад розберемо нижче, а зараз

Перше використання:

1. Я очистила шкіру

1.1. Робимо фото "До"

2. За допомогою пензлика нанесла пілінг тонким шаром на обличчя, уникаючи зони навколо очей та губ. Пілінг досить рідкий, може трохи підтікати, тому наносила дуже обережно.

3. Чекаю 15 хвилин, прислуховуючись до відчуттів. В цей час наробила фото для цього посту. Хвилин через 8 пілінг почав легенько пекти на крилах носа, бо в когось нежить і там шкіра трохи подразнена.В цілому не пече, єдиний дискомфорт - це запах промислової кислоти. А так все ок

4. На ватні спонжі наношу нейстралізатор, і ними прибираю пілінг з обличчя. Нейтралізатор по густоті як гель, а ще він трохи відстрілюється, та відмовляється попадати на спонжі. Упаковка не сама зручна

5. Вмиваюся пінкою Cosrx Low Ph

6. Фото "Після"

7. Наношу заспокійливий тонік. в мене він у вигляді падів від Pyunkang Yul

8. Потім ще тканнина масочка

Перші враження від пілінгу
Перші враження від пілінгу
Перші враження від пілінгу
Перші враження від пілінгу

Склад тут досить незамислуватий. Про кислоти я писала окремий пост: https://club.makeup.com.ua/post/20035/

тому тут стисло:

  1. МИНДАЛЬНА КИСЛОТА - рекомендується застосовувати при вікових змінах шкіри, особливо при дрібноморщинистому типі старіння, викликаному впливом УФ-опромінення, для лікування гіперкератозу, при розширених порах та терапії поверхневої гіперпігментації.
  2. ЛАКТОБІОНОВА КИСЛОТА - Має регенеруючі властивості, сприяючи якнайшвидшому ранозагоюванню. Також високі зволожуючі властивості. Позитивно впливає і на дермальний матрикс, «пригальмовуючи» руйнування колагену та еластину і, в результаті, покращуючи біомеханічні властивості шкіри. Має легку відлущувальну дію і прискорює оновлення епідермісу. . Хороший антиоксидант, сприяє зменшенню розпаду колагену.
  3. МОЛОЧНА КИСЛОТА – впливає на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену, зміцнює ліпідний бар'єр шкіри, покращює колір обличчя, підвищює зволоженість, еластичність та пружність шкіри, зменшує глибинузморшок.

Перше фото - це до, друге - після.

Візуально тон вирівняло точно. Трохи світліші чорні точнки на підборідді. Шкіра матова. Трохи посвітлішав слід від акне.

Після використання, є відчуття стянутості.

Але, я весь час користуюся кислотами, тому якогось вау-ефекту очікувати несправедливо. Заради експерименту, на цьому тижні зроблю перерву від кислот і в суботу знов зроблю цей пілінг. Тільки хочу трохи більше часу витримати. Бо моя шкіра до кислот вже звикла

Пілінг виявився не таким агресивним, як я очікувала. Він делікатний, як для професійного

Упаковка мені не сподобалась, в мене і пілінг, і нейтралізатор замазали все, що могли

Ціна не маленька, але вистачить на довго

Перший результат - не поганий. Подивимося, як буде далі