Olivia

Його або люблять всім серцем, або ненавидять!

Його або люблять всім серцем, або ненавидять!

Напевно, багато хто вже оцінив корейські ББ-креми та любить їх за цілий ряд переваг. Так і я довгий час була у захваті від Missha Perfect Cover BB Cream. Воно й не дивно, це ж просто бестселлер! Однак я все ж відмовилась від нього.

Річ у тім, що все більше дерматологів говорить про те, що у пацієнтів з акне (привіт! я з вами) від використання Missha може відбуватися рецидив, зявляються нові висипання. Тому я зайнялась пошуками бб-крему, який би не провокував подібних ситуацій. І, хвала tiktoky, я знайшла Purito.

У мене світла і бліда шкіра, тому найчастіше у корейських тональних засобах мені підходить 21-й відтінок. Нижче на фото видно, що Purito злегка темніший і тепліший за Missha, але він добре адаптовується і все ще мені підходить.

Його або люблять всім серцем, або ненавидять!

Переваги:

  • bb-крем не має аромату, тож не буде дратувати;
  • має світлий відтінок, який добре адаптується до кольору шкіри. Якщо добре розтушувати, не залишить "лінії переходу";
  • дає сяюче легке покриття, вирівнює загальний тон обличчя;
  • у складі є діоксид титану, що дає сонцезахисний ефект, хоча на упаковці нічого не пишеться про фактор захисту SPF;
  • також у складі є центела азіатська та ніацинамід, що заспокоюють шкіру.

А тепер недоліки:

  • ціна - за тюбик у 30 мл доведеться заплатити більше ніж за 50 мл у Missha, таке життя;
  • у когось крем провалюється в пори, підкреслює рельєф чи лягає плямами - на мої жирній шкірі нічого подібного не спостерігала;
  • швидше не мінус, а особливість - ступінь перекриття недоліків залежить від того, у який спосіб наносити засіб. Для фото вище використовувала вологий спонж, тому покриття вийшло не щільне і не замаскувало як слід висипи та постакне. Також наношу пензликом для тональної основи і покриття виходить щільніше.

Загалом я продовжую купувати Purito, тому що він мені просто підходить, а дерматологи радять його як недорогий тон для проблемної шкіри. Буду рада почитати у коментарях, яким тоном користуєтесь ви. Дякую, що заглянули у цей пост. Цьом!