Катя Джей

Автозагар з ефектом живильного молочка

Автозагар з ефектом живильного молочка
Автозагар з ефектом живильного молочка

Я з тих людей, яким не йде бліда шкіра з синюшним відливом, а тому я користуюся автозагаром цілий рік і практично без перерв.

Це зручно і швидко і нітрохи не шкодить шкірі, на відміну від походів у солярій та відпочинку на пляжі. А з автозагаром Ultra-Moisturizing Progressive Tan від бренду Topicrem я не тільки отримую бажаний золотистий колір шкіри, але й одночасно дбаю про неї.

Насправді, далеко не кожен засіб для штучної засмаги має такі приголомшливі доглядові властивості. Я добре знаю це тому, що користуюсь автозагарами вже багато років. І останні декілька з них мій незмінний лідер - це ультразволожувальний крем для обличчя й тіла від Topicrem.

Автозагар з ефектом живильного молочка
  • Ultra-Moisturizing Progressive Tan підходить для дуже сухої та чутливої шкіри
  • Засіб насичує шкірний покрив, одночасно доглядаючи його і роблячи шкіру гладкою, м'якою та зволоженою
  • Крем для автозагару від Topicrem можна використовувати як для шкіри тіла, так і для обличчя
  • У засобу приємна і не жирна текстура, що нагадує густе молочко для тіла
  • Автозагар Ultra-Moisturizing Progressive Tan має приємний і не дуже різкий аромат (на відміну від багатьох інших подібних засобів)
  • Загар із цим косметичним продуктом виходить рівномірним і має красивий золотистий колір
  • Ultra-Moisturizing Progressive Tan можна використовувати кожен день, щоб досягти стійкої та насиченої засмаги

З цим засобом немає необхідності додатково зволожувати шкіру перед тим, як наносити автозагар, тому що всередині баночки і без того вже знаходиться чудовий живильний крем.

Перед першим нанесенням будь-якої автозасмаги бажано використовувати скраб для тіла: це допоможе засобу краще розподілитися по шкірі і уникнути появи плям

Ultra-Moisturizing Progressive Tan чудово вбирається, не залишаючи на шкірі липкої плівки. Зазвичай я використовую його на ніч, і вже зранку маю помітний відтінок натуральної засмаги.

Виробник вказує, що засіб ефективно усуває лущення і сухість шкіри, відмінно зволожує, не залишає плям і смуг, підвищує еластичність шкіри і доглядає її завдяки стеариновій кислоті і гліцерину.

А також спеціально був розроблений для догляду за чутливою та сухою шкірою.

Особисто у мене (попри те, що я жахливий алергік) автозасмага від Topicrem не викликала ніяких неприємних відчуттів чи шкірних реакцій.

На даний момент Ultra-Moisturizing Progressive Tan - одне з найкращих рішень для отримання золотистої засмаги вдома зi всiх, що в мене колись були.