SomovaFM

Готові мати засмаглі ніжки влітку без пляжу?

Готові мати засмаглі ніжки влітку без пляжу?

В одному з попереднів лукасів розповідала, що ніколи не користувалась автозасмагою і було б цікаво спробувати. То що ж, я наважилась. Хоча це не зовсім автозасмага, це Крем-тон для ніг "Рідкі панчохи" від українського бренду Top Beauty.

Засіб досить цікавий, він не просто дарує гарний тон ніжкам, а й націлений на маскування недоліків у вигляді варікозу або капілярної сітки.

Не знаю як у вас, але мої ніжки влітку завжди бліді, скільки б не ходила в шортах, завжди буде контраст з плечами та руками. Тому цей тон влітку придасть моїм ніжкам гарного вигляду.

Отже представленний він у прозорій пластиковій пляшечці з яскравою наліпкою. Має зручний дозатором. Аромат мінімальний, відчутний лише якщо безпосередньо принюхатись, злегка солоденький. При нанесенні він не відчутний.

Спосіб застосування: Рівномірно нанести засіб на суху шкіру та розподілити його знизу в гору. Якщо наносити засіб у два слої, обов'язково, необхідно вичекати 10-15хв після першого нанесення, аби засіб підсушився, і тільки після цього наносити його вдруге.

Руки після використання необхідно вимити. Тому я вирішила використати одноразові перчатки, але треба було брати медицинські, щоб не було розводів, тому все ж довелося доводити діло до кінця голими ручками. Також виробником НЕ рекомендується одягати під вузькі джинси або брюки.

Консистенція в крем-тону для ніг густа, але вже при нанесенні невагома. Наноситься на ніжки легко, плямами не лягає взагалі, а шкіра з ним дуже приємна та гладка на дотик.

Відтінок універсальний, на мою не дуже бліду, але й не смуглу шкіру, підійшов чудово.

При нанесенні відчувається як зволожуючий крем, один слой вбирається доволі швидко, хвилин за 25 ніжки вже повністю сухі. Одразу нанесла небагато засобу, але не побачила змін, тому в другий слой нанесла ще більше.

Ніжки отримують гарний рівномірний трохи смуглявий тон, який співпадає з тоном моїх рук.

Засіб не скочується та не розмазується, що заспокоює, бо в літку від поту текти він не буде. А змивається милом та мочалкою доволі легко, хоча в такому випадку його треба наносити кожен раз перед виходом.

На фото гарно помітна різниця, бо мастила я лише зовнішню частину ніжки. Шкіра сяє і не скажеш, що ніжки в чомусь, результат мені сподобався.

Зі своєю прямою функцією засіб справляється чудово. Ніяких побічних ефектів чи подразнень не викликає.