Бій 👊 з синцями під очима #notscarywithmakeupclub
Як уникнути вигляду, який нагадує дядька Фестера Аддамса 😁
Передісторія. Не мала баба клопоту…
Я «геройка» і в певний період життя вирішила, що зможу поєднати основну роботу (в офісі з 9 до 18) з фрілансовим проєктом 💪. Треба було протриматись 2 місяці, а далі мало стати легше. Але доля підготувала сюрприз 🎁
Мене зарахували на навчання за грантовою програмою.
Барабанний дріб 🥁
Скільки може витримати людина в режимі роботи за комп'ютером по 12-16 годин щодня, включно з вихідними, переключаючись між різними проєктами? Відповідь - не довго.
За 1,5 місяця життя в ролі «хом’ячка в колесі» я подивилась на себе в дзеркало і зрозуміла, що дядько Фестер нервово палить в стороні.
Моя шкіра під очима завжди була світлою, і вени розташовані дуже близько до поверхні, з цим я змирилася (просто замазую консилером). Але ті синці та набряклість - це було щось інше. Я була в шоці та розпачі.
Наскільки було можливо, розвантажила себе, але це вже не допомагало. Потрібно було шукати інші методи.
Натрапила на зволожувальні гідрогелеві патчі під очі від Mermade. Не дивилась відгуки, просто придбала і почала користуватись.
Яке ж це блаженство після довготривалої роботи біля екрана витягнути патчі з холодильника (тримаю їх там за порадою виробника), покласти їх під очі та 15 хвилин полежати.
Mermade Hyaluronic Patch
Пакування. Картонна коробочка, в якій міститься баночка. Під кришкою на закрутку - додатковий пластиковий захист і лопатка для витягання патчів.
А тепер про самі патчі. Я обрала зволожувальні на основі гіалуронової кислоти, вони блакитного кольору. Сироватки, в якій плавають патчі дужеее багато.
Серед складу виробник виділяє компоненти:
🔸 Гіалуронова кислота підтримує водний баланс, вирівнює рельєф шкіри
🔸 Колаген підвищує еластичність шкіри та робить її підтягнутою
🔸 Екстракт лаванди заспокоює та знімає втому.
Результат. 15 хвилин релаксу і погляд виглядає свіжішим. Набряклість знімається і за відчуттями шкіра стає пружнішою та зволоженою. Звичайно патчі не забирають мій дефолтний стан з близьким розташування вен, але прибирають яскраві синці.
Ще один бонус - співвідношення ціна-якість🔥.
P.S. При використанні патчів потрібно дотримуватися часу, вказаного на пакуванні, і не залишати під очима занадто довго, інакше вони можуть викликати зворотну дію і висушити шкіру.
Коментарі (0)