Ольга Бабич

ТОП-3 моїх улюблених засобів від Relance

ТОП-3 моїх улюблених засобів від Relance

Маю цілу низку засобів від українського бренду Relance. Як я вже розповідала, люблю, коли засоби підібрані одного бренду. І так радять фахівці. Але поділюсь своїм враженням від тих, які мені сподобалися найбільше.

Relance Ceramides + Amino acids Cleansing Gel. На третьому місці. Не скажу, що він прямо на 100% очищує шкіру від макіяжу. Наприклад, очі все одно доводиться додатково витирати іншими спеціальними засобами. Але мені дуже подобається його дія на шкіру. Вона стає дуже м'якою, ніжною та зволоженою. І це кайф. Бо після більшості гелів шкіра хоч і значно чистіша, але потім обличчя, ніби клеєм ПВА намастила. А тут такого ефекту немає.

Після гелю я періодично наношу еліксир-коректор мімічних зморшок Relance Collagen + Pomegranate Extract Anti-Wrinkle Serum. Він дуже зручний. Я люблю сироватки, але зазвичай їх випускають у формі пляшечки із піпеткою, тому під час нанесення це все крапає по всьому обличчю та інколи потрапляє на одяг чи підлогу. А потім все треба ще й руками розмазувати. Тут же форма пляшечки з кульковим роликом дуже зручна. Можна нанести засіб саме на ті ділянки, які треба, а саме мімічні зморшки. Шкіра після нього виглядає значно свіжішою. Добре поглинається. Відчувається зволоженість та насиченість.

І на першому місці у мене тонік-міст Relance Niacinamide + Na-PCA. Це дуже зручна форма. Один раз пшикнув - і все, шкіра рівномірно зволожена, м'якенька і пружна. Я ще трохи протираю зайву вологу ватним диском. Зранку те, що треба. Він швидко поглинається, не залишає липкості, сухості, стягнення. Можна одразу наносити макіяж. Єдине, у мене він помітно швидко закінчується. :)

Пишіть, які ви пробували засоби від Relance і що вам сподобалось найбільше?)