MAXIMOVA🌷

На порядку денному «RITUAL»👀

На порядку денному «RITUAL»👀

Я тут здебільшого «виступаю» по бюджеткє і відкриваю для себе (і заодно для вас) українські продукти💙💛 Ви ж не думали, що я омину вже знаменитий RELANCE? Тож до уваги мая думка про їх засоби🤗

На порядку денному «RITUAL»👀
На порядку денному «RITUAL»👀
На порядку денному «RITUAL»👀
На порядку денному «RITUAL»👀
На порядку денному «RITUAL»👀

Так-так, візуал це топчик. Українці вміють створювати красу🫶 Побачивши рекламні картинки - очима я одразу купила ці баночки! Мені хотілось тримати в руках ті скляні флакони. В уяві я вже бачила, як гарно вони будуть виглядати на туалетному столику😍 Маркетологи справились на всі сто!

Ціна - якість🤔 Бюджетна ніша, тому очікувала на щось не претензійне у вмісті баночок. Для знайомства з брендом замовила тонік, крем для обличчя та крем під очі. Два місяці використання (ці засоби були вечірньою рутиною) - і я маю що сказати.

Флакон з розпилювачем - дуже зручно, пшик-пшик і ти в хмаринці невагомої вуалі☁️, яка має зволожувати шкіру обличчя. Розпилення мілкодисперсне та вкінці натиску трохи плюється (подивіться на відео) але загального враження це не псує.

Тонік ароматизований, пахне приємно, можливо трошки занадто активно. Чутливим носикам може не сподобатись. Що ж до мене, за пару днів звикла. Засіб зі своєю задачею справляється: зволожує і тонізує, ні бальше ні менше.

Нормальний базовий крем. Наношу на зволожену тоніком шкіру. Виконує свою основну функцію живлення та зволоження. Розподіляється по шкірі без проблем, швидко поглинається не залишаючи жирного блиску, не скочується. Має приємний запах. Не викликав подразнень. Дозатор працює справно, але не знаю чи впорається він щоб дістати з дна баночки весь продукт.

Має легку консистенцію, легко наноситься та гарно поглинається. Ефект який я помітила - це комфортне зволоження👍 Заяву про цілющість ретинолу вважаю перебільшеною, адже присутній ретинілпальмітат в складі третій з кінця і він є найбільш віддаленою формою ретинолу. Я не експерт і не технолог але не думаю, що за такі гроші засіб зітре ознаки старіння😬 При цьому крем нічого поганого не зробив і точно краще з ним, аніж без нього😉

Далі буде моя суб’єктивна думка на основі використання вище описаних продуктів.

Це хороші базові засоби, в яких немає нічого інноваційного. Вони підійдуть власникам непроблемної шкіри, адже видатних активів в складі немає. Працює для відновлення шкіри, зволоження, живлення, при цьому чарівних лікувальних дій не має.

Враховуючи ціну/естетику/якість - вважаю, що RELANCE має існувати на українському ринку.

Мінуси - активний запашник, я б трошки приглушила «звучання аромату». І напевне, проблемно буде дістати залишки кремів з дна флаконів.

Моя шкіра від цих засобів була доглянута і приємно зволожена але в догляді були ще мої баночки з сиворотками, які я використовую завжди.

Якщо ви дочитали аж сюди - дякую за увагу❤️