Yana Osyka

Benefit Gimme Brow + Gel 1, 3

Benefit Gimme Brow + Gel 1, 3

Мої брови специфічні. Ненавиджу їх вищипувати, для мене це досить болісна процедура. Від природи маю широку форму та невелику густоту. Волоски довгі та ростуть в низ, тому майже ніякі гелі мені не тримають форму. Довгий час взагалі користувалась милом для брів на кожен день.

Я фанат очей. Над тінями можу сидіти вічність, а ось брови завжди поза моєю увагою. В мене були різні помадки й олівці, але ними рідко я користувалась. Єдине що прижилось - це тінтовані гелі. Оскільки мої брови не густі, а замальовувати олівцем я їх не хотіла, прекрасним варіантом здався саме кольоровий гель.

Спочатку я придбала колір 01, бо в той час носила блонд. Придумала що так зможу мати більш світлі брови😅 В принципі легкий ефект освітлення був присутнім, але я швидко перефарбувалася в темний і потрібно було взяти щось темніше.

Зупинилась на відтінку 03, як більш універсальному. Що ж, колір тут гарний, трошки тепліший ніж мої сіруваті брови.Щітка наносе продукт рівномірно, ніде не залипає. Волоски відчуваються легкими і не перевантажені гелем. Виходить швидко і просто. Єдине - суперфіксації я тут не бачу. Через кілька годин мої брови падають вниз і я з сумом дивлюсь на обличчя.

Тому гель цей гарний. Легкий у використанні. Те що треба коли зранку спішиш на роботу. Шкода що він розрахований для легких, пухнастих брів, які й самі гарно форму тримають. Коли мені не лінь, я вищипую брови й волосків стає менше, тоді гель виглядає ідеально. Зараз я граю в гру «відрости свою форму брів» і два місяці прибираю іноді тільки нижні волоски (вони псують макіяж очей).

Тому підшукую новий продукт для моїх бровних потреб. Придбала гель Benefit прозорий. Кажуть він так тримає брови, як Атлант Землю. Планую наступного року ним покористуватися і подивитися на результат.

29 жовтня, 2023
Yana Osyka
29 жовтня, 2023