Sirene Makeup Покроковий туторіал
Зараз буде, як завжди довго, але сподіваюсь цікаво😉
Я довго думала, що ж таке мені зробити на обличчі, щоб спробувати трохи "просунутись" уперед. І вирішила, що настав час для додання спецефектів. Але хоча я дуже хотіла навчитись робити накладки (поки самотужки) я не встигла зробити це до Хеловіну. Тому в хід пішли лайфхаки з мережі. Зараз будемо дивитись що і як воно працює😅
Етап перший - вдягти лінзи😬
Маю незадоволену мармизку, бо склеральні лінзи на мої маленькі очі вдягти ще той квест. Півгодини страждань і зітхань сліз і нежиті і все готово🎉🎉🎉 на годиннику 12:15 і з цього моменту можна починати відлік часу на даний мейк.
Доречі ви помітили, що сьогодні ми в кімнаті з квіточками, а це значить, що в нас буде файне світло🥳
Етап другий - робимо нове обличчя
Я зробила розмітку навколо рота - то буде контур пащі.
Також пішов перший лайфхак- клей ПВА+серветки. Так,як я не хочу поприщене обличчя ми замість ПВА використовуємо латекс. Розділяю двошарову серветку і наклеюю її формуючи нові надбрівні дуг и. Виглядає таке собі. Відчувається так само😅
Відволічемось від макіяжу на аксесуари
Я планувала що в моєї сирени будуть тонкі гострі зубки, як в риби-удильщика тому з пластику, що розплавляється за високої температури (торгівельна назва Поліморф) я формую такі голочки. Почекала поки голочки побіліють і готово, можна користувати. Паралельно наставила на дошці плямочки з рідкого латексу типу луска і залишила висихати. Фото звісно я не зробила😢
Етап третій - встановлення зубів
Темним гримом я зафарбувала пащу, дочекалась поки вона висохне. Рідким латексом я обвела конт ур і насадила на нього тонкий шар вати. Кожен зубик я обмастила латексом і втопила в шар вати. Ну ніби схоже на правду. З нижньою щелепою все так само, проте сушити довелось запрокинувши голову назад. Бо зуби під дією сили тяжіння опадали донизу. Після просихання для кращої стійкості наклеїла по шару серветки поверх коренів зубів.
Етап четвертий - скули
Коли почала дивитись на референси підводних дам, зауважила що вони дуже сильноскуласті панянки. Тому треба і мені щось таке зробити. Наше комбо: вата+верветки+латекс і в мене з'явились скули. Які чесно виглядають взагалі не ок.
Етап п'ятий - розфарбування
Спочатку заливаю обличчя сумішшю блакитного і чорного. Перехід між скулами і моїм обличчям виглядає як щось неймовірно жахливе і тому я прийняла рішення що тими латекнимм краплинками я стробую це перекрити. Ніби щось перекрилось, але всеодно виглядає як 💩. На цьому етапі я вмовила себе зґпродовжувати, адже по-факту це геть не те, що я планувала і це мені дуже не подобається. Тут доречі я пофарбувала зуби і "губи" це виявилось не так легко, але дрібні деталі ті майже неможливо акуратно окреслити, щоб нічого не відірвати. Білим гримом зробила імітацію лусок на лобі.
Етап шостий деталі розфарбування і фіналочка
Що краще сховає нерівності і кострубатість? Правильно - відволікання уваги на щось більш приємне. Приємним в цьому мейці було користувати древні однушки від бренду що починається на "б" і закінчується на "іч". Ну однушкам від Глем Щоп теж трошки довелось скласти компанію, адже вони прекрасно сяють✨❤️ дофарбувала очі, підвела слизову. І зрозуміла, що пухнасте волосся тут взагалі зайве.
Близькі ракурси
Мені деякі елементи ну прям дуже не подобаються, але традиція є традицією і не могла я їй зрадити. Тому от як виглядає макіяж збилька. Плюс десь в цей момент мені з'явилась гостра необхідність виходити з дому по справах🫣
Висновки
Можу сказати, що пап'є-маше має місце, але не для великиучастків. Треба мати на увазі що папір і обличчя х'мають різну текстуру і вона буде сильно видна. Якось згладити це все напевно можна, роблять же люди (ну або користуються фш🤣).
Що до себе - скоріше за все я візьму волю в кулак і таки начусь робити накладки🩵💙 Дякую за увагу 🥰
Коментарі (0)