Як я вилікувала акне? Моя боротьба 👹 3 частина #notscarywithmakeupclub
Продовження історії про моє акне+фото
https://club.makeup.com.ua/post/21686/ 1 частина
https://club.makeup.com.ua/post/21696/ 2 частина
Про мій візит до дерматолога
Хочу зауважити що я йшла не якогось супер відомого/приватного, пішла по направленню від сімейного лікаря в саму звичайну амбулаторію.🙂
мій план лікування був такий:
- Дієта (обмеження солодощів, легких вуглеводів, молочних продуктів)
- Догляд за шкірою (очищення Гель-крем для вмивання La Roche Posay Effaclar H +відновлюючий крем La roche Posay Effaclar H+spf обовʼязково кожного дня за 20 хвилин до виходу на 🌞) (про нього я вже писала допис, дійсно дуже крутий спф https://club.makeup.com.ua/post/11358/ )
- Гель Деріва смс 1р/д на ніч тонким шаром (перший тиждень через день)
- На період лікування не користуватися декоративною косметикою. Або якщо дуже треба, то обрати тональний догляд SVR Sebiaclear Active Tinted Cream (це дуже крутий засіб, користуюсь ним і зараз)(пізніше зроблю допис на нього) 26 червня 2022 року я почала лікування усіма цими засобами. В харчуванні я себе майже не обмежувалая
На щастя всі потрібні засоби є в наявності на MakeUp❤️ Ще й по хорошій ціні 🔥
Пару слів про гель Деріва Смс:
діючі речовини: адапален (мікронізований),
кліндаміцин
Адапален - є похідним нафтойної кислоти, ретиноїдоподібною речовиною, що модулює процеси клітинної диференціації і кератинізації, а також запальні процеси у шкірі, які є основними патогенетичними ланками у розвитку акне. Адапален зв’язується з ретиноїдними рецепторами ядра клітини і таким чином сприяє нормальній диференціації епітеліальних клітин фолікулів, що призводить до зменшення утворення мікрокомедонів і перешкоджає розвитку акне, сприяє збереженню неушкодженої шкіри.
Якщо коротко:
Адапален - це ретиноїд, який має швидку та сильну протизапальну та протикомедогенну дію. Компонент проникає глибоко в пори, очищує їх та запобігає утворенню нових прищів і, як результат зменшує прищі.
Через 4 дні після початку лікування в мене зʼявились дивні плями на обличчі. А саме біля очей
На дотик та по відчуттю це схоже було на опік.. Скоріше за все це через Деріву було передозування(2 фото) та я наносила гель в зоні близько до очей. Через декілька днів воно пройшло само по собі. Тож потрібно бути обережним з такими засобами.‼️
Курс лікування я проходила замість 3 тижнів десь приблизно 5.
Результат помітила не відразу. Спочатку мені здалось, що нічого не відбувається. Потім я почала помічати, що таки висипань стає все менше та менше! Навіть самий кінечний результат я бачила вже після закінчення використання Деріви.
Вже через тиждень 8 липня моє обличчя виглядало так(1 фото)
Через 5 тижнів так(2 фото)
Лікування гелем я припинила, а догляд від La Roche мені прям дуже зайшов і користувалась ним я ще рік.
Хочу сказати від себе що дуже достойний догляд🤝 Добре підсушує висипання та гарно очищає. Текстура гель-крему🫶
Кінцевий результат:
Зараз нарешті я можу назвати свою шкіру ідеальною.. Я не жалкую що спробувала всі ці методи, це все досвід та тепер я точно знаю що в таких випадках треба йти до спеціаліста та ні в якому разі не займатись самолікуванням.
Своєю історію хочу донести, що не треба шукати спасіння в якомусь одному препараті, бути жертвою реклами(як я), займатися самолікуванням і експериментувати зі своєю шкірою тим паче обличчям. Все лікується, все можливо треба лише трохи докласти зусиль і обовʼязково піти до спеціаліста.
Хочу застережити, що мені підійшло дане лікування, не означає що воно підійде вам. Тому без призначення вашого лікаря не треба використовувати Деріву. Я просто хотіла поділитися своєю історією і
довести що все можливо та головне не опускати руки.☺️
Дякую тим, хто дочитав до кінця ❤️
Окремо дякую тим, хто читав Все від початку до самого кінця ❤️
Сподіваюсь що комусь буде корисна ця інформація 🫶
Коментарі (0)