🌺Крістіна🌺/Тita

Як я вилікувала акне? Моя боротьба 👹 3 частина #notscarywithmakeupclub

Як я вилікувала акне? Моя боротьба 👹 3 частина #notscarywithmakeupclub

https://club.makeup.com.ua/post/21686/ 1 частина

https://club.makeup.com.ua/post/21696/ 2 частина

Про мій візит до дерматолога

Хочу зауважити що я йшла не якогось супер відомого/приватного, пішла по направленню від сімейного лікаря в саму звичайну амбулаторію.🙂

мій план лікування був такий:

  1. Дієта (обмеження солодощів, легких вуглеводів, молочних продуктів)
  2. Догляд за шкірою (очищення Гель-крем для вмивання La Roche Posay Effaclar H +відновлюючий крем La roche Posay Effaclar H+spf обовʼязково кожного дня за 20 хвилин до виходу на 🌞) (про нього я вже писала допис, дійсно дуже крутий спф https://club.makeup.com.ua/post/11358/ )
  3. Гель Деріва смс 1р/д на ніч тонким шаром (перший тиждень через день)
  4. На період лікування не користуватися декоративною косметикою. Або якщо дуже треба, то обрати тональний догляд SVR Sebiaclear Active Tinted Cream (це дуже крутий засіб, користуюсь ним і зараз)(пізніше зроблю допис на нього) 26 червня 2022 року я почала лікування усіма цими засобами. В харчуванні я себе майже не обмежувалая

На щастя всі потрібні засоби є в наявності на MakeUp❤️ Ще й по хорошій ціні 🔥

діючі речовини: адапален (мікронізований),

кліндаміцин

Адапален - є похідним нафтойної кислоти, ретиноїдоподібною речовиною, що модулює процеси клітинної диференціації і кератинізації, а також запальні процеси у шкірі, які є основними патогенетичними ланками у розвитку акне. Адапален зв’язується з ретиноїдними рецепторами ядра клітини і таким чином сприяє нормальній диференціації епітеліальних клітин фолікулів, що призводить до зменшення утворення мікрокомедонів і перешкоджає розвитку акне, сприяє збереженню неушкодженої шкіри.

Якщо коротко:

Адапален - це ретиноїд, який має швидку та сильну протизапальну та протикомедогенну дію. Компонент проникає глибоко в пори, очищує їх та запобігає утворенню нових прищів і, як результат зменшує прищі.

Через 4 дні після початку лікування в мене зʼявились дивні плями на обличчі. А саме біля очей

На дотик та по відчуттю це схоже було на опік.. Скоріше за все це через Деріву було передозування(2 фото) та я наносила гель в зоні близько до очей. Через декілька днів воно пройшло само по собі. Тож потрібно бути обережним з такими засобами.‼️

Курс лікування я проходила замість 3 тижнів десь приблизно 5.

Результат помітила не відразу. Спочатку мені здалось, що нічого не відбувається. Потім я почала помічати, що таки висипань стає все менше та менше! Навіть самий кінечний результат я бачила вже після закінчення використання Деріви.

Вже через тиждень 8 липня моє обличчя виглядало так(1 фото)

Через 5 тижнів так(2 фото)

Лікування гелем я припинила, а догляд від La Roche мені прям дуже зайшов і користувалась ним я ще рік.

Хочу сказати від себе що дуже достойний догляд🤝 Добре підсушує висипання та гарно очищає. Текстура гель-крему🫶

Зараз нарешті я можу назвати свою шкіру ідеальною.. Я не жалкую що спробувала всі ці методи, це все досвід та тепер я точно знаю що в таких випадках треба йти до спеціаліста та ні в якому разі не займатись самолікуванням.

Своєю історію хочу донести, що не треба шукати спасіння в якомусь одному препараті, бути жертвою реклами(як я), займатися самолікуванням і експериментувати зі своєю шкірою тим паче обличчям. Все лікується, все можливо треба лише трохи докласти зусиль і обовʼязково піти до спеціаліста.

Хочу застережити, що мені підійшло дане лікування, не означає що воно підійде вам. Тому без призначення вашого лікаря не треба використовувати Деріву. Я просто хотіла поділитися своєю історією і

довести що все можливо та головне не опускати руки.☺️

Дякую тим, хто дочитав до кінця ❤️

Окремо дякую тим, хто читав Все від початку до самого кінця ❤️

Сподіваюсь що комусь буде корисна ця інформація 🫶