Ольга Бабич

Ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго Lapush

Ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго Lapush

Вирішила розповісти про ще один засіб від українського бренду натуральної косметики Lapush. Ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго. У попередніх дописах можна почитати про інші продукти від цього бренду, якими я вже користувалася.

Це доволі бюджетний засіб, який дає непоганий результат. Я не люблю скраби для обличчя, бо для моєї шкіри це занадто жорстко, а ось ензимні пілінги - як раз те, що треба. Він усуває залишки забруднення, косметики, надлишок себуму тощо.

Як описує виробник: "екстракт папаї вирівнює мікрорельєф шкіри, зменшує зморшки; екстракт манго висвітлює пігментні плями, вирівнює тон обличчя; папаїн та бромелайн ефективно відлущують ороговілі клітини шкіри, активізують процеси регенерації; АНА-кислоти стимулюють синтез колагену та еластину, борються з висипаннями, нормалізують синтез себуму; олія обліпихи відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри; екстракт насіння гарбуза зволожує та живить шкіру, має протизапальну дію; бетаїн та трегалоза роблять шкіру м'якою, усувають лущення".

Ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго Lapush
Ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго Lapush

Це той випадок, коли все ж слід перед застосуванням почитати інструкцію. Як радить виробник, треба нанести засіб тонким шаром на очищену вологу шкіру і залишити на 3-15 хв, після чого ретельно змити водою. Після цього необхідно нанести крем або сироватку. Використовувати 1-2 рази на тиждень. Рекомендується розпочинати з мінімального часу застосування, поступово збільшуючи його. Можливе почервоніння шкіри, хоча в мене такої реакції не було.

Дозатор зручний, наносити легко та приємно. Єдиний недолік, у такій пляшечці не видно, скільки засобу ще залишилося.

Шкіра після цього пілінгу гладенька, очищена, свіжа і трохи сяюча. Тому однозначно "+".