Любов Любов

Mira Max Morning Star (Kirka) Парфумована олія

Mira Max Morning Star (Kirka) Парфумована олія

Поки збиралася написати відгук, фірма вже зробила оновлення дизайну цієї олійки та змінила назву) Але, судячи з того, що на Мейкапі парфуми на цій самій сторінці, то це вони і є. Зараз немає в наявності, але, можна зустріти в магазинах офлайн в старому дизайні.
Бренд Міра Макс є українським, потужності виробництва знаходяться в м. Одеса.
Парфумована олію брала вперше, тому на особливу стійкість не розраховувала. Але, виявилося, що я помилилась) Тестувала в магазині. Понюхала, сподобалось, купила.
І коробка, і флакончик мають достойний вигляд. Об'єм 12 мл. Наноситься легко. Масло прозоре і швидко вбирається, але я намагаюся все ж таки обережно, щоб не замастити одяг.
Піраміда аромату:
Початкова нота: Листя чорної смородини, Малина, Маракуя, Персик
Нота серця: Конвалія
Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал.
Початок дуже подобається: ця терпкувата прохолодна смородинка так гарно звучить разом з фруктами. Я була б дуже задоволена, щоб так звучало до кінця і потім загасало. Але ж ні ( Через деякий час з'являється той самий знаменитий мускус, який багато хто на дух не переносить. Я вже якось звикла до нього, і якщо наносити небагато, то в принципі нормально. Але деякі колеги крутять носом і кажуть, що їм ацетоном чути. А один з них страждає алергією, і на мої парфуми в нього з'явився нежить і потекли сльози ((
Тому ношу їх тільки вдома, для себе. Про покупку не жалкувала, так як купувала по акції.

Mira Max Morning Star (Kirka) Парфумована олія
Mira Max Morning Star (Kirka) Парфумована олія