O’Ostah

Thierry Mugler Aura

Thierry Mugler Aura
Thierry Mugler Aura

Це парфумерна змова, не інакше! З «полиць» по одному зникають мої улюбленці. І якщо деякі флакончики я встигла оновити, Аура так і залишилась лежати з трьома крапельками на денці. Досі не можу прийняти той факт, що мій найтаємничіший аромат залишився у минулому💔

Я не хочу вказувати ноти з сайту, бо це не дасть вам уявлення про серденько. Як думаєте, чим пахла Мавка? Це казковий ліс, глибокі болотяні води, вечірня свіжість і чар-зілля. Це запах груші, бергамоту, бурбонської ванілі та іланг-ілангу.

Неодноразово чула, що Ауру називають ароматом болота. Якщо це ті самі води із Лісової Пісні - можливо, бо в піраміді присутні зелені ноти, а «болото» є нічим іншим, як суміш амбри, кумарину та сандалу в оточенні ревіня.

Це прикраса моєї колекції, без перебільшення. Зелене серце повністю відповідає назві та наповненню. Я точно лишу його на згадку, адже дизайн придумав сам маестро Мюглер.

💚 Тьєрі створив аромат разом із парфумерним гігантом Firmenich. Це дуже цікава компанія, яка випустила у світ безліч відомих ароматів.

💚 У піраміді є розробка Firmenich - компонент wolfwood. Це глибинний деревинний акорд, кремово-кедровий, з відголосками шкіри. Він надав Аурі тієї таємничості, яка пробирає до мурах.

💚 Також для Аури була створена унікальна нота на основі рослини, яка високо цінується у китайській медицині. Тому багато у кого зелений флакончик асоціюється із мікстурою.

Питання: ЯК можна було відмовитись від випуску таких унікальних парфумів?😭