Чистикова Дарья

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Нажаль не буду оригінальною, мої фаворити для відлякування проблем зі шкірою це засоби від La Roche-Posay. Багато дівчат вже згадували за бренд в рамках цього челенжу, тож хочу поділитися своїми дійсно дієвими та перевіреними засобами цього бренду, а саме:

💚 Cicaplast Baume B5+
Заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих. Безперечно одні плюси: швидко загоює шкіру та відмінно відновлює. Особливо після агресивного пілінгу, нажаль фото не знайшла в архіві, але допоміг від наслілків "горе-косметолога" саме він. Також ефективно знімає подразнення та почервоніння за рахунок активних інгредієнтів у складі. Для мене це палочка-виручалочка. Ношу мініатюру завжди з собою 👌

💚 Toleriane Sensitive Cream
Пребіотичний зволожувальний крем для захисту та заспокоєння нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя. В зимові періоди моя шкіра обличчя страждає на щелущіння,  почервоніння та свербіж. Використовую цей крем у періоди кризи. Крем не забиває пори та не спровоковує появу чорних крапок чи комедонів. Шкіра після короткого курсу стає ніжною та м'якою, на вигляд здоровою, повертає відчуття комфорту.

💚 Lipikar Syndet AP+
Ліпідовідновлювальний очищувальний крем-гель для обличчя та тіла. Він добре очищає, шкіру не сушить і не стягує. У моєму випадку основна мета застосування крем-гелю для купання дитини у період проблем зі шкірою. За кілька тижнів повністю впорався з пелюшковим дерматитом. Він дозволений до використання від народження, чудово підходить для миття шкіри голови і тіла.

Підсумовуючи хочу сказати, що La Roche-Posay просто знахідка для тих хто має проблеми зі шкірою. Вважаю, що їх продукція спрямована не просто на базовий догляд, а саме на вирішення глобальних проблем зі шкірою (акне, чутливість шкіри, атопічний дерматит у дітей тощо). Придивіться до бренду, якщо для вас це актуально.

Дякую за увагу ❤