Hrystja_

Yeouth 30% Glycolic acid…

Yeouth 30% Glycolic acid…

В мене, на щастя, нема якихось глобальних проблем зі шкірою: висипання інколи раз в місяць, чи реакція на погоду.

Зате в мене є велика пігментна пляма на лобі😳, яка появилася під час вагітності. І не зникла дотепер.

Весною я записалася до косметолога, з надією вирішити дану проблему. Я приходила, вона мені лице не чистила взагалі ( бо, по її словах, в мене воно ідеальне і нічого очищати не треба), наносила пілінг на 1 хв, після пілінгу маску...все. За це я платила 600 грн. Ходила раз/тиждень. Поки ходила, здавалась, ніби та пляма зменшується. А одного тижня пропустила...і тут побачила, що та пігментація повертається знов...це просто даремно викинь гроші.

І я вирішила, що нанести пілінг і маску я зможу собі і сама.

Обрала цей по численних рекомендаціях, с тому числі в від косметологів. Тим більше, що я знайома з цією фірмою, вона дійсно дуже класна.

Він рідкий, як тонік. Наношу на очищене сухе обличчя ватним спонжем. Тримвоа спочатку 30 секунд, поступово збільшуючи час. Тепер тримаю ~ 2 хвилини. Цього цілком достатньо.

І тут зараз не буду запевняти, що він мене не пече і все класно. Пече...і пече сильно. Перший раз я ледве витримала, на наступні рази вже легше.

Змиваю прохолодною водою, в жодному разі не теплою!, щоб зупинити дію кислоти. Коли змиваєш, відчуття ніби загасила пожежу. Після цього на 15 хв наношу маску. В мене від цієї ж фірми.

Потім наношу зволожуючий тонік ( в мене зараз Payot) і крем Atopalm. Він дуже класно заспокоює шкіру.

Жодних подразнень чи почервоніння в мене пілінг не викликає. Пече відчутно, але коли змиваєш, не залишається і сліду.

Мені він дуже подобається. В мене стала шкіра більш освітлена. Фото до і після не буде, бо я вже робила 5 сеансів пілінгу, і щось не подумала сфоткатись🤔. Роблю пілінг раз в 10-14 днів.

Мені він дуже подобається, і я рада, що почала знайомство з такими потужними кислотами саме з нього.